29 items total
Гребло за торта DAILY 25 см, Nicolas Vahé
14 лв –14 %
12 лв
NV160670017
Лъжица за торта Soho, Zwilling
83 лв –14 %
71 лв
ZW7031057
Шпатула за лед FKOFFICIUM 20 cм, de Buyer
74 лв –39 %
45 лв
DB423120
Шпатула за лед FKOFFICIUM 8 cм, de Buyer
53 лв –32 %
36 лв
DB423108
Шпатула за печене 24 см, de Buyer
18 лв –33 %
12 лв
DB489124N
Гребло за торта B BOIS, de Buyer
53 лв –20 %
42 лв
DB270108
Шпатула за лед FKOFFICIUM 20 cм, de Buyer
73 лв –39 %
44 лв
DB423020
Формички за бисквитки, комплект 3 бр., Lékué LKE0200103SURM017
Кухненска шпатула FKOFFICIUM, de Buyer
71 лв –36 %
45 лв
DB423600
Гребло за торта STELLA, Blomus
68 лв
BM63955
Up
More products

Аксесоари за печене - задължителен аксесоар за всеки любител на тортите

Аксесоарите за печене са задължителни, ако обичате да печете торти, бисквити и други видове десерти. Приспособленията за печене не само улесняват печенето, но и ви позволяват да украсявате красиво тортите си и да сте максимално прецизни в печенето.

Аксесоари за печене - какви са те?

В Kulina предлагаме широка гама от аксесоари за печене, които са и чудесни подаръци за всички домашни сладкари. Тук ще намерите:

  • шпатули за глазура и декорация наричани още шпатули за глазура и палитрани ножове - прибори, предназначени за равномерно разпределяне на крем или глазура върху повърхността на тортите
  • ръкави за сладкарски изделия познати още като сладкарски торбички или торбички за пипети, идеални за декориране на торти, сладкиши и предястия, често с много различни накрайници
  • сервизи за торти които ще направят сервирането на парче торта... парче торта
  • други аксесоари за приготвяне и декориране на торти, като форми за рязане на тортa, комплекти за печене и малки приспособления, които ще ви бъдат полезни при печене и декориране - независимо дали го правите просто за забавление, с децата или сериозно

В Kulina има някои марки, които се отнасят наистина сериозно към изработката и украсата на тортите. Испанската марка Lekue предлага цветни аксесоари за печене за цялото семейство и ако винаги сте мечтали да сте като френски готвач, може би ще искате да си купите аксесоари за печене от de Buyer марка.

Кое е основното правило за декориране на тортите с кралска глазура?

Нарича се правило на 10 секунди (макар че според някои трябва да са 15) и ви позволява да проверите дали консистенцията на глазурата е такава, каквато трябва да бъде. Всичко, което трябва да направите, е да вземете нож за масло и да прокарате върха му по повърхността на глазурата, като оставите ножа на дълбочина около 2,5 см. След това бавно пребройте до 10. Ако за 10 секунди повърхността на глазурата се слее, глазурата е готова за употреба.

А ако се занимавате сериозно с печене, уверете се, че имате всички необходими форми за торта, тежка регулируема точилка, стилна престилка и кухненски ръкавици, които ще предпазят ръцете ви от топлината. Е, ръкавиците са наистина важни, тъй като ще ви трябват, за да украсите тортата!