Релси за кърпи

46 items total
Поставка за кърпи MODO, бяла, Blomus
123 лв
BM66271
Up
More products

Релси за кърпи - ефективен и елегантен начин да увеличите максимално пространството си

Какво представляват държачите за кърпи?

Закачалките за кърпи са хоризонтални решетки или пръти, поставени в банята за окачване на кърпи. Обикновено са метални и могат да се монтират на стената или да са свободностоящи. Те също така се различават по размер и дизайн в зависимост от това колко кърпи могат да поберат и какъв е декорът на банята ви.

Закачалките за кърпи са необходимо допълнение към банята, което не само поддържа кърпите подредени, сухи и достъпни, но и добавя стилен щрих към декора на банята, поради което сме подбрали най-добрите от известни производители като Blomus и Brabantia. Можете също така да разгледате нашата селекция от куки за кърпи и закачалки за кърпи за повече възможности за съхранение.

Какви са ползите от използването на релса за кърпи?

  • Организация: Релсите за кърпи поддържат кърпите подредени и на едно място, което улеснява намирането и използването им при нужда. Те са особено полезни в натоварени къщи или общи жилищни помещения.
  • Удобство: релса за кърпи ви позволява удобно да окачите кърпата си, за да изсъхне след употреба, като предотвратява натрупването на мухъл и други неприятни миризми.
  • Многофункционалност: Релсите за кърпи могат да се използват не само за кърпи. В тях могат да се закачат дрехи, халати и дори мокри бански костюми. В резултат на това те са универсално и функционално допълнение към всеки дом.

Къде мога да поставя релса за кърпи в банята си?

Релсите за кърпи могат да бъдат разположени на различни места в банята в зависимост от нейното разположение и размер. Ето някои често срещани места за поставяне на релса за кърпи в банята:

  • В непосредствена близост до душа или ваната: Това е популярно място за релса за кърпи , тъй като улеснява вземането на кърпа веднага след излизането от душа или ваната.
  • В близост до мивката: Можете също така да поставите релса за кърпи в близост до мивката, за да имате под ръка кърпа за ръце подсушаване на ръцете или лицето.
  • Зад вратата: Друга алтернатива за пестене на място е монтирането на релса за кърпи зад вратата на банята. Това е отлична алтернатива, ако разполагате с малка баня и искате да запазите пространството на пода.

Когато определяте къде да монтирате релса за кърпи в банята си, вземете предвид разположението и размера на помещението, както и собствените си желания и нужди. Монтирайте релса за кърпи на удобна за вас височина и се уверете, че е здраво закрепена към стената или свободностоящата основа