Релси за кърпи

48 items total
Поставка за кърпи MODO, бяла, Blomus
157 лв
BM66271
Релса за кърпи MODO, 46 см, черна, Blomus
181 лв
BM69084
Поставка за кърпи MODO, черна, Blomus
148 лв
BM66261
Пръстен за кърпи LOOP 26 x 23 см, черен, Hübsch HU990925
Up
More products

Релси за кърпи - ефективен и елегантен начин да увеличите максимално пространството си

Какво представляват държачите за кърпи?

Закачалките за кърпи са хоризонтални решетки или пръти, поставени в банята за окачване на кърпи. Обикновено са метални и могат да се монтират на стената или да са свободностоящи. Те също така се различават по размер и дизайн в зависимост от това колко кърпи могат да поберат и какъв е декорът на банята ви.

Закачалките за кърпи са необходимо допълнение към банята, което не само поддържа кърпите подредени, сухи и достъпни, но и добавя стилен щрих към декора на банята, поради което сме подбрали най-добрите от известни производители като Blomus и Brabantia. Можете също така да разгледате нашата селекция от куки за кърпи и закачалки за кърпи за повече възможности за съхранение.

Какви са ползите от използването на релса за кърпи?

  • Организация: Релсите за кърпи поддържат кърпите подредени и на едно място, което улеснява намирането и използването им при нужда. Те са особено полезни в натоварени къщи или общи жилищни помещения.
  • Удобство: релса за кърпи ви позволява удобно да окачите кърпата си, за да изсъхне след употреба, като предотвратява натрупването на мухъл и други неприятни миризми.
  • Многофункционалност: Релсите за кърпи могат да се използват не само за кърпи. В тях могат да се закачат дрехи, халати и дори мокри бански костюми. В резултат на това те са универсално и функционално допълнение към всеки дом.

Къде мога да поставя релса за кърпи в банята си?

Релсите за кърпи могат да бъдат разположени на различни места в банята в зависимост от нейното разположение и размер. Ето някои често срещани места за поставяне на релса за кърпи в банята:

  • В непосредствена близост до душа или ваната: Това е популярно място за релса за кърпи , тъй като улеснява вземането на кърпа веднага след излизането от душа или ваната.
  • В близост до мивката: Можете също така да поставите релса за кърпи в близост до мивката, за да имате под ръка кърпа за ръце подсушаване на ръцете или лицето.
  • Зад вратата: Друга алтернатива за пестене на място е монтирането на релса за кърпи зад вратата на банята. Това е отлична алтернатива, ако разполагате с малка баня и искате да запазите пространството на пода.

Когато определяте къде да монтирате релса за кърпи в банята си, вземете предвид разположението и размера на помещението, както и собствените си желания и нужди. Монтирайте релса за кърпи на удобна за вас височина и се уверете, че е здраво закрепена към стената или свободностоящата основа