Електрически сокоизстисквачки за цитрусови плодове

17 items total

Електрически сокоизстисквачки за цитрусови плодове - извлечете максимума от цитрусовите си плодове

Електрически сокоизстисквачки за цитрусови плодове - уред, който прави всяка закуска необикновена

Сокоизстисквачката за цитрусови плодове е кухненски уред, създаден специално за извличане на сок от цитрусови плодове. Ръчните и електрическите сокоизстисквачки за цитрусови плодове са полезни, когато искате да изстискате сок от портокал, лимон или грейпфрут за закуска или като добавка към дресинг за салата или ястие. Електрическите сокоизстисквачки очевидно са по-лесни за използване и по-ефективни, тъй като не изискват ръчно захранване и могат да произвеждат доста голямо количество сок за кратко време.

С помощта на електрическа сокоизстисквачка можете бързо да превърнете портокали, мандарини, лимони и грейпфрути във вкусен и хранителен сок. Ако искате да си купите електрическа сокоизстисквачка, сте попаднали на идеалното място. В Kuline предлагаме голям избор от електрически сокоизстисквачки за цитрусови плодове на първокласни марки, включително SMEG, Alessi и ETA.

Какви характеристики трябва да търся, когато купувам електрическа сокоизстисквачка за цитрусови плодове?

Искате да закупите електрическа сокоизстисквачка за цитрусови плодове, но не сте сигурни какво да търсите? Изготвихме списък със съвети, които да ви помогнат да вземете най-доброто решение.

  • Пресоващ конус

Конусовидната приставка на електрическата сокоизстисквачка за цитрусови плодове е известна като пресоващ конус. Моторът се използва за изстискване на сока от цитрусов плод, когато го натиснете към конуса. Конусът на пресата може да бъде различен в зависимост от модела - някои могат да бъдат по-малки, други по-големи и по-подходящи за по-големи плодове. Изберете електрическа сокоизстисквачка, която ще отговори най-добре на личните ви нужди.

  • Спиране на капките

Проверете дали електрическата ви сокоизстисквачка има ограничител на капките - той ви позволява да спирате между сесиите на сокоизстисквачката, за да запазите плота си чист! Високата киселинност на цитрусовия сок може да разруши повърхността на кухненските плотове или шкафове, ако тя е чувствителна към тях.

  • Контейнер за сок

Уредът може сам да събира сок, ако има контейнер за сок. След като е готов, просто го изсипете в чаша! Това е практична функция, ако искате да приготвите сок предварително и да го съхранявате в хладилника.

  • Съдомиялна машина

Винаги проверявайте дали приставките могат да се поставят в съдомиялна машина. Това ще ви спести необходимостта да ги почиствате ръчно.

Предлагаме и избор от центробежни сокоизстисквачки на водещи производители за извличане на сок от плодове и зеленчуци.