3977 items total
Комплект тенджери FUNCTION 4, 5 бр., WMF
1 190 лв –23 %
913 лв
WM760556380
Комплект тенджери GOURMET PLUS, 5 бр., WMF
1 153 лв
WM720556030
Комплект тенджери MODERN, 4 бр., Zwilling
659 лв
ZW66870004
Комплект тенджери COMFORT LINE 5 бр., WMF
579 лв –21 %
454 лв
WM732556040
Комплект тенджери FUNCTION 4, 4 бр., WMF
1 190 лв –11 %
1 059 лв
WM0760046380
Нож на готвача KINEO 20 cм, WMF
Outlet
124 лв –10 %
111 лв
WM1896156032
Дълбок тиган соте PROFIRESIST 28 cм, WMF
280 лв
WM1756486411
Up
More products

Кухнята - сърцето да дома

Кухнята често е сърцето на всяко домакинство и центърът на всеки дом. Прекарваме много време там - готвим, ядем, говорим си и, честно казано, най-добрите партита, семейни и събирания с приятели, доста често се провеждат или завършват там.

Това е мястото, където сме заедно - говорим, закусваме, пием сутрешното си кафе или вечер чай. Затова е много важно да направим кухнята едновременно красива и практична, за да е удоволствие да готвим, ядем и живеем там.

От какво се нуждаете във Вашата кухня?

Като мислим за подредбата и декорацията на кухнята, можем да определим следните категории кухненски продукти и аксесоари, от които се нуждаете във всяка кухня:

 • кухненски тенджери и тигани
 • кухненски съдове и аксесоари за готвене
 • кухненски органайзери (органайзери, включително стойки за прибори, блокове за ножове, органайзери за чекмеджета, и други.)
 • кутии за храна (както за сухи съставки като сол, подправки и паста, така и такива, които можете да сложите в хладилника, или кутии за обяд, за да носите Вашата здравословна, домашно приготвена храна на работа или училище.)
 • електрически кухненски уреди (чайници, миксери, кафе машини, тостери и др.)
 • кухненски лампи
 • кухненски текстил (кърпи, престилки, покривки и др.)

Търсите тиган, комплект тенджери или най-добрите ножове?Разгледайте нашите ръководства за пазаруване за кухнята!

Ако искате да вземете най-доброто решение, ако се колебаете как да изберете тиган, нож или кои тенджери са най-подходящи за Вас, проверете в Kulina ръководства за пазаруване. Имаме много практични съвети за Вас и предлагаме висококачествени продукти, които ще Ви служат с години !

Най-популярните ръководства за пазаруване в Кулина са:

Ккаво да имате предвид при избора на съдове или кухненски аксесоари?

 • Уверете се, че избирате утвърдени марки,които гарантират добро качество и използват безопасни материали. Важно е за Вашето здраве, удобство и портмоне.
 • Пестенето при закупуване на тенджери, тигани или кухненски уреди не е добра стратегия ако искате да ги използвате за по-дълго време (понякога дори за поколения). За да сте сигурни, че от уредите, които използвате, получавате най-добрите резултати, ако не желаете да купувате нов тиган, чайник или дори лъжици отново и отново (така пестите не само пари, но и околната среда), инвестирайте повече и се наслаждавайте от отлично готвене много по-дълго!
 • Изберете продукти, материали и технологии, които отговарят на начина, по който готвите и се храните. Купуването на грил тиган, в случай, че не ядете месо е загуба на пари. Ако ядете омлети всяка сутрин, трябва да имате тиган с незалепващо покритие. Ако обичате риба, вероятно ще ви е нужен добър нож за обезкостяване.Ако печете торта всяка събота, това е добра причина да закупите висококачествени форми за торта.
 • Уверете се, че стилът на кухненските съдове и уреди, които купувате, отговаря на стила на Вашата кухня и целия дом. Ако харесвате рустикален или скандинавски интериор, заложете на дърво и дървени аксесоари. Или предпочитате минимализма? Изберете неръждаема стомана, черно - бели нюанси, геометрични фигури и изчистени линии

За да обобщим - направете избор, който улеснява живота Ви и работата в кухнята става по-бърза.Доверете се на утвърдени марки с дългогодишна традиция (които ще намерите в Kulina), заложете на качествени материали и направете кухянта си място, което всеки иска да посети.