Купи за сервиране

175 items total
Купа за салата EARTH & SKY 28,5 cм, 1,2л, MIJ
78 лв
MIJC9022
Купа за рамен COPPER SWIRL 24,5 см, 900 мл, MIJ
48 лв
MIJC3804
Комплект за сервиране BOSSA NOVA, 4 бр., Nachtmann NM97633
Купа за тапас BOSSA NOVA, комплект 2 бр., Nachtmann NM97783
Купа за тапас BOSSA NOVA, комплект 2 бр., Nachtmann NM89694
Тава за фурна CARACTERE 14 см, бяла, REVOL
73 лв
RV654572
Купа за салата BLACK PEARL 28 см, 2л, MIJ
93 лв –6 %
87 лв
MIJC2441
Купа за салата EARTH BLACK 29 cм, 1,8л, MIJ
78 лв
MIJC5168
Купа за салата NIN-RIN 28,5 cм, 1,2л, MIJ
78 лв
MIJC9035
Декоративна купа PILASTRO 15 см, Stelton
67 лв
SNX505
Купа за салата WHITE STAR 28,5 cм, 1,2л, MIJ
78 лв
MIJC5170
Up
More products

Чаши за сервиране - задължителна част от вашата маса

Какво представляват чиниите за сервиране и за какво се използват?

Купи за сервиране, наричани още купи за салата, се използват за сервиране на различни видове храна, като салати, варени зеленчуци, макаронени изделия, картофи, пуканки, чипс и др. Предлагат се в различни размери за сервиране на закуски, по-малки порции салати или десерти.

Купичките за сервиране могат да се поставят удобно на масата за хранене и да се предават от един човек на друг, така че всеки да може да сервира храната в чинията си. Купи за сервиране се предлагат в голямо разнообразие от дизайни, размери и материали, а ако са избрани с декоративен модел или стил, който съответства на интериора, те могат да се използват и като декоративни купи за плодове както в домашни, така и в професионални условия.

Ако търсите купа за салата, не пропускайте да разгледате и нашата селекция от лъжици за салата, за да изглежда масата ви още по-хубава, а ако искате да сте сигурни, че вкусът на салатата ви е толкова добър, колкото изглежда, не забравяйте да я поръсите с малко качествен зехтин и ароматна сол, вкусно!

Какви са материалите, използвани за изработката на чаши за сервиране?

Купите за салата се предлагат в широк диапазон от състави. Най-популярните видове купи са тези, изработени от порцелан, стъкло, пластмаса и неръждаема стомана. През последните години бяха добавени и по-екологични материали, като каменинови изделия и керамика, и ние разполагаме с всички тях в нашия магазин.

Разбира се, всеки материал има уникални качества. Всички те са или наистина празнични, или се нуждаят от специфична поддръжка, или просто са удобни. Идеалната за вас чиния за салата ще зависи от чиниите за хранене и другите прибори за хранене, които вече имате, или от стила на трапезарията ви. Ще изберете порцеланова купа за сервиране, ако всичките ви чинии са от класически бял порцелан, или дървена купа за салата, ако търсите съд, който ще е идеален за сервиране на салата по време на лятното барбекю.

По-долу са описани някои от отличителните качества на някои от нашите купи за сервиране , които са изработени от тези материали.

Каменни купи за сервиране: Здрави и полезни, отлични за ежедневна употреба. Температурата на изпичане е умерена и позволява изработването на изделия по поръчка. Те са по-здрави от фаянса и са устойчиви на натрошаване. Идеални за интензивна употреба и често издържат на температури във фурната до 250°C

Купи за салата от неръждаема стомана: Те са подходящи за миене в съдомиялна машина, здрави и дълготрайни, хигиенични, безвкусни и без ръжда.

Порцелан, Керамична купа за салата: Съществува огромно разнообразие от модели и цветове, а порцеланът, по-специално, често изглежда доста елегантен. Освен това те са устойчиви на надраскване и хигиенични.

Направете впечатление с купа за сервиране от някоя от любимите ни марки, като например MIJ, Revol, Eva Solo, и Bitz. Както за ежедневна консумация, така и за специални случаи, независимо от избрания стил, ви гарантираме най-високо качество и непреходна елегантност.