Купи за сервиране

163 items total
Купа за рамен COPPER SWIRL 24,5 см, 900 мл, MIJ
48 лв
MIJC3804
Купа за салата с прибори за сервиране BISTRO, WMF WM1288129000
Купа за тапас BOSSA NOVA, комплект 2 бр., Nachtmann NM97783
Купа за салата KINTSUGI 3 19 см, бяла, Seletti SLT09638
Купа BOSSA NOVA, комплект 4 бр., Nachtmann
46 лв
NM101322
Купа за сервиране AURORA 13 cм, 400 мл, MIJ
21 лв
MIJC9055
Тава за фурна CARACTERE 14 см, бяла, REVOL
73 лв
RV654572
Купа за сервиране COPPER SWIRL 28 cм, 2л, MIJ
97 лв
MIJC3857
Купа за сервиране PILLAR XL ⌀ 27 cм, 3л, Blomus BM63698
Купа за салата 28,5 cм, 1,5л, Nin-Rin, MIJ
97 лв
MIJC9034
Up
More products

Чаши за сервиране - задължителна част от вашата маса

Какво представляват чиниите за сервиране и за какво се използват?

Купи за сервиране, наричани още купи за салата, се използват за сервиране на различни видове храна, като салати, варени зеленчуци, макаронени изделия, картофи, пуканки, чипс и др. Предлагат се в различни размери за сервиране на закуски, по-малки порции салати или десерти.

Купичките за сервиране могат да се поставят удобно на масата за хранене и да се предават от един човек на друг, така че всеки да може да сервира храната в чинията си. Купи за сервиране се предлагат в голямо разнообразие от дизайни, размери и материали, а ако са избрани с декоративен модел или стил, който съответства на интериора, те могат да се използват и като декоративни купи за плодове както в домашни, така и в професионални условия.

Ако търсите купа за салата, не пропускайте да разгледате и нашата селекция от лъжици за салата, за да изглежда масата ви още по-хубава, а ако искате да сте сигурни, че вкусът на салатата ви е толкова добър, колкото изглежда, не забравяйте да я поръсите с малко качествен зехтин и ароматна сол, вкусно!

Какви са материалите, използвани за изработката на чаши за сервиране?

Купите за салата се предлагат в широк диапазон от състави. Най-популярните видове купи са тези, изработени от порцелан, стъкло, пластмаса и неръждаема стомана. През последните години бяха добавени и по-екологични материали, като каменинови изделия и керамика, и ние разполагаме с всички тях в нашия магазин.

Разбира се, всеки материал има уникални качества. Всички те са или наистина празнични, или се нуждаят от специфична поддръжка, или просто са удобни. Идеалната за вас чиния за салата ще зависи от чиниите за хранене и другите прибори за хранене, които вече имате, или от стила на трапезарията ви. Ще изберете порцеланова купа за сервиране, ако всичките ви чинии са от класически бял порцелан, или дървена купа за салата, ако търсите съд, който ще е идеален за сервиране на салата по време на лятното барбекю.

По-долу са описани някои от отличителните качества на някои от нашите купи за сервиране , които са изработени от тези материали.

Каменни купи за сервиране: Здрави и полезни, отлични за ежедневна употреба. Температурата на изпичане е умерена и позволява изработването на изделия по поръчка. Те са по-здрави от фаянса и са устойчиви на натрошаване. Идеални за интензивна употреба и често издържат на температури във фурната до 250°C

Купи за салата от неръждаема стомана: Те са подходящи за миене в съдомиялна машина, здрави и дълготрайни, хигиенични, безвкусни и без ръжда.

Порцелан, Керамична купа за салата: Съществува огромно разнообразие от модели и цветове, а порцеланът, по-специално, често изглежда доста елегантен. Освен това те са устойчиви на надраскване и хигиенични.

Направете впечатление с купа за сервиране от някоя от любимите ни марки, като например MIJ, Revol, Eva Solo, и Bitz. Както за ежедневна консумация, така и за специални случаи, независимо от избрания стил, ви гарантираме най-високо качество и непреходна елегантност.