Kusmi Tea

Kusmi Tea е френска марка, чиято мисия е да запознае възможно най-много хора с най-добрия чай, който се предлага. Чаят би трябвало да Ви прави щастливи, да Ви кара да се съберете с приятели и да размишлявате върху живота. Kusmi Tea обединява любителите и ценителите около чаша топъл чай, който се предлага в много видове и вкусове.
63 items total
Бял чай ANASTASIA, 90 г насипен чай в кутия, Kusmi Tea KUSMI21635A1070
Детокс чай BB DETOX Kusmi Tea консерва 100гр KUSMI21721A1070
Адвентен календар Kusmi Tea 2023
95 лв
KUSMI21211A2500
Билков чай SLEEP RITUAL, 100 г, в кутия, Kusmi Tea KUSMISOMM100BIO
Зелен чай DETOX, 100 г насипен чай в кутия, Kusmi Tea KUSMI21640A1070
Плодов чай AQUAFRUTTI, 100 г насипен чай в кутия, Kusmi Tea KUSMI21683A1070
Черен чай CEYLON OP, 100 г насипен чай в кутия, Kusmi Tea KUSMI21612A1070
Черен чай ANASTASIA, 100 г насипен чай в кутия, Kusmi Tea KUSMI21642A1070
Up
More products

Kusmi Tea: съчетание от история и вкус

Чаят е една от най-популярните напитки в света, с богата история и разнообразни вкусове. Една от марките, които се открояват в света на чая, е Kusmi Tea, която предлага на любителите на чая уникални смеси и висококачествени продукти вече повече от 150 години. Основана в St. Санкт Петербург, Русия, през 1867 г., марката се премества в Париж в началото на Руската революция през 1917 г. и понастоящем е собственост на Groupe Orientis.

Kusmi Tea е основана от Павел Михайлович Кусмичов, младо момче, което започва работа в магазин за чай в Св. Петербург на 14-годишна възраст. Благодарение на усърдната си работа и отдаденост, в крайна сметка той се превръща в производител на чай и през 1867 г. открива свой собствен магазин за чай. Магазинът бързо става популярен и скоро Кушмихов започва да изнася своите чайове в страни от цял свят.

През 1917 г. Руската революция принуждава Kusmi Tea да се премести във Франция, където продължава да расте и да се развива. Днес Kusmi Tea има магазини в повече от 50 държави, а чаят на компанията се харесва на любителите на чай по целия свят.

Най-популярни чаени смеси от Kusmi Tea

Kusmi Tea предлага широка гама от органични чаени смеси, всяка със свой уникален вкус и аромат. Някои от най-популярните смеси включват:

  • Анастасия: Смес от черен чай с нотки на бергамот, лимон и портокалов цвят.

  • Принц Владимир: пикантна смес от черен чай с нотки на цитруси, ванилия и подправки.

  • Детоксикация: Смес от мате, зелен чай и лимонова трева, предназначена за детоксикация и добро здраве.

  • Kashmir Tchai: Смес от черен чай с кардамон, канела, джинджифил и карамфил.

  • Руско утро: Силна смес от черен чай с нотки на цитруси и подправки.

  • Сладка любов: Смес от черен чай, подправки и сладник, с нотка на шоколад и карамел.

Kusmi Tea предлага не само черен чай, но и зелени чайове, смеси от бял чай, плодови и билкови настойки. Марката предлага и гама от уелнес чайове, включително смеси за детоксикация и уелнес, предназначени да насърчават релаксацията и доброто здраве. Чаят за детокс например е известен сред знаменитостите, а Кендъл Дженър е една от неговите почитателки, която пие чай за детокс всеки ден и казва: "Обикновено започвам деня си с чаша чай за детокс [Kusmi]. Изпивам по 12 чаши на ден."

В допълнение към чаените смеси Kusmi Tea предлага и широка гама от аксесоари за чай, включително чайници, чаши, инфузори, изолирани бутилки и др. Всяка Коледа марката предлага специално издание на кутии, календар на дните на отминалото Рождество и подаръчни комплекти, които са прекрасни подаръци за всички ценители на чая - имаме ги и в Kulina, така че не забравяйте да се върнете през коледния сезон!

Защо Kusmi Tea е толкова специален

Едно от нещата, които отличават Kusmi Tea от другите марки чай, е ангажиментът за качество и устойчивост. Марката използва само естествени аромати, органичен чай и натурални съставки и работи с устойчиви чаени ферми, за да гарантира, че продуктите ѝ се произвеждат по щадящ околната среда начин. Kusmi Tea е направена с много любов и без пластмаса, с красиви кутии, които изглеждат чудесно в кухнята и като подарък.

Kusmi Tea е разработила и уникален процес на смесване, който ѝ позволява да създава сложни и ароматни чаени смеси. Чрез внимателен подбор и смесване на различни чайове и натурални съставки Kusmi Tea успява да създаде чайове с уникален и незабравим вкус.

Със своя уникален процес на смесване и широка гама от чаени смеси и аксесоари Kusmi Tea е марка, която любителите на чая по света познават и обичат. Независимо дали търсите класически черен чай или уникална уелнес смес, сигурни сме, че ще намерите нещо за себе си в Kulina.