За нас

O nás

За нас

Създаваме историята на Вашия
дом заедно с вас

Кои сме Kulina

Ние сме група ентусиасти, които обзавеждаха (и все още обзавеждат) домовете си, които се учиха да готвят качествено и които обичат да прекарват време със семейството и приятелите си в уюта на дома си. Всеки дом разказва историята на свойте обиватели. И ние в Кулина пишем своята история.

Лесно ли е да намерите красиво и качествено обзавеждане за дома?

Само ако сте Шерлок Холмс. Ако удържителността, издръжливостта и качеството не са празни думи за Вас, скоро ще разберете, че търсенето е тежко.

Ние не искаме да трупаме. Избираме внимателно продукти, които ще служат добре години наред и ще продължаваме да се радваме да ги гледаме.

И тъй като намерихме това, което търсихме, вярваме, че ще помогнем и на Вас да напишете историята на Вашия дом. Подбираме най-доброто за Вас повече от 10 години.

Image

Как пишем историята на Кулина?

2007
Otevření školy vaření

Откриването на училището за готвене

Екипът на Chefparade: каквото си сготвим, това и ядем! Откриваме училище по готварство. За кулинарни ентусиасти, за компании. Защото от собствен опит знаем, че тенджера люто чили събира повече хора, отколкото тиймбилдинг. Дори когато не се разбирате.

2009
Založení značky Kulina

Създаване на марката Кулина

През 2009г. и следващите 10 години Кулина е живяла свой собствен живот, без нашето кулинарно училище. За времето си е била уникален онлайн магазин, фокусиран на най-висококачественото обурудване за кухнята и трапезарията.

2019
Otevření školy vaření

И „сватбата“ беше готова

Някой ще каже, че е било разумно, но беше любов. Kulina и Chefparade, ентусиасти за добра храна, вино, жилище и любов към живота, са под един покрив (Сериозно! Нашият магазин и готварско училище са в едно помещение).

Марката Kulina купихме през 2019г., след като беше изпаднала в сериозни финансови проблеми. Започнахме от нулата само с оригиналното лого и след тежката първа година, с новия екип спасихме магазина и днес той се радва на нарастващото Ви благоволение.

2020
Na statku a v zahraničí

Създаване на марката Кулина

Всичко е затворено,но ние не мързелуваме. Ремонтираме готварското училище, шоурума в Холешовице и фермата в Сукоради. Можете да дойдете на романтично място недалеч от Прага, за да готвите, изпечете хляб в пещ или да организирате сватба на открито.

Не можете да пътувате? Не и Кулина. Кулина расте и пътува из Европа. Вече не сме само в Чехия, но и в Словакия, Унгария, Полша, Румъния и България. А прибавяме и още червени кърфици на картата на Европа.

2022
Otevření školy vaření

В неисвестното извъд кухнята

Вече сме майстори в избора на качествени продукти за кухнята. Продуктите, които избираме, са проверени от професионалните ни готвачи в училището за готвене. И тъй като домът не свършва в кухнята, ние разширяваме асортимента, за да погледнем отвъд въображаемата граница на кухнята и тряпезарията.

Всички сърфираме в интернет, носим интересни неща от пътуванията си и се състезаваме помежду си в нови идеи за уютен живот. Нашите купувачи винаги проверяват дали марката отговаря на строги критерии за високо качество и устойчивост. В Кулина не продаваме популярни марки, а качествени продукти.

Грижим се за онлайн магазини, готварско училище и интересни марки, които ни поверяват дистрибуцията си. Като например Made in Japan – производител на традиционна японска керамика и наша любима марка. A Всички заедно избираме най-доброто за Вас. Кой не би обичал такава работа?

Kulina е различна. СЕРИОЗНО! Да не би да се хвалим?
Тогава прочетете ЗАЩО КУЛИНА.
ЗащоKulina