Аксесоари за бъркалки и миксери

15 items total
Многофункционално острие, Bamix
26 лв
BX3000001
Стойка за ръчен блендер DELUXE, бяла, Bamix BX3004002
Приставка бъркалка, Bamix
26 лв
BX3000003
Месомелачка S острие, Bamix
29 лв
BX3000004
Стойка за ръчен блендер DELUXE, черна, Bamix BX3004001
Мерителна кана 1000 мл, с капак, Bamix
39 лв
BX3002002

Аксесоари за миксери - добавяне на гъвкавост към вашия миксер

Какво представляват аксесоарите за миксери?

Аксесоарите за миксери са резервни части или приспособления, които могат да се свързват с миксера, за да увеличат неговата гъвкавост и функционалност. Имаме няколко уреда в категорията "Миксери, блендери и мелници" на Kulina, която включва ръчни миксери, рендета, смути машини, ръчни блендери, стендови блендери, чопъри и месомелачки.

Можете да модифицирате своя миксер, така че да отговаря на вашите уникални изисквания и вкусове, като използвате аксесоари за миксери, а на нашия уебсайт предлагаме разнообразни аксесоари от известни производители като Bamix и KitchenAid.

Кои са основните аксесоари за смесители на Kulina?

Полезността и адаптивността на вашия миксер могат да бъдат увеличени с използването на различни аксесоари за миксери.

  • Резервни купи за смесване: Повечето миксери имат купа за смесване, която се използва за смесване на съдържанието. Размерът на купата зависи от размера на миксера и от количеството съставки, които искате да смесите. В Kulina ще намерите резервни купи за миксери и блендери, произведени от първокласни производители на кухненски уреди като KitchanAid.
  • Стойки за приставки: Някои марки предлагат стойки за приставки на миксера, които могат да се поставят на работния плот или да се монтират на стената. Те помагат за безопасното и организирано съхранение на приставките.
  • Приспособление за шлайфане: Приставката за смилане за ръчни блендери ви позволява да смилате твърдо сирене, сух хляб и всички видове ядки, зърнени храни и семена с помощта на пръчковия си блендер.
  • Лични кани/контейнери: Допълнителна кана за смути или контейнер ще ви помогне да съхранявате и пренасяте смутита, супи и др., които приготвяте с вашия стенд или ръчен блендер

Това са само някои от най-важните аксесоари за смесители, които предлагаме. Проверете ги сега!

Как да се грижа за аксесоарите на миксера?

От вас се изисква само подходящо съхранение, пълно изсушаване и редовно почистване на приставките на вашия миксер, за да се грижите за тях. След всяка употреба измивайте аксесоарите си с топла сапунена вода и след това ги подсушавайте добре, за да избегнете натрупването на влага.

Избягвайте да използвате абразивни почистващи препарати, които могат да повредят повърхността, и ги съхранявайте в суха среда. Изключително важно е редовно да проверявате за износване, а повредените елементи трябва да се сменят възможно най-скоро.

Тези прости стъпки ще ви помогнат да поддържате аксесоарите на вашия миксер в добро работно състояние дълги години.