Чайници от неръждаема стомана

65 items total
Електрическа кана ENFINGY PRO 1,5л, черна, Zwilling ZW53006002
Електрическа кана SENSE 1,5л, бяла, Tefal
110 лв –6 %
103 лв
TEFKO693110
Електрическа кана ARTISAN 1,5л, черен чугун, KitchenAid KA5KEK1522EBK
Електрическа кана 1,7л, кралско червена, KitchenAid KA5KEK1722EER
Електрическа кана ARTISAN 1,5л, черна, KitchenAid KA5KEK1522EOB
Електрическа кана ENFINIGY 1,5л, черна, Zwilling ZW53005001
Електрическа кана BUENO 1,7л, WMF
147 лв
WM413080011
Електрическа кана STELIO, 1,7л, WMF
163 лв
WM0413020012
Up
More products

Чайници от неръждаема стомана – вряща вода с нотка на модерност

Защо трябва да използвате електрически чайници от неръждаема стомана?

Електрическите чайници от неръждаема стомана са много добър избор за всяка кухня. Те са издръжливи и устойчиви на ръжда, пробиви, корозия, драскотини и избледняване. Чайникът от неръждаема стомана също е лесен за почистване и привлича вниманието с красивия си дизайн. Освен това е по-лек от стандартните чайници за котлон.

Безопасни ли са чайниците от неръждаема стомана за вашето здраве?

Неръждаемата стомана и боросиликатното стъкло са двата най-безопасни материала за чайници. Неръждаемата стомана не излага на риск потребителя от опасни химикали, устойчива е на топлина и огън и не абсорбира никакви вкусове или миризми. Имайте предвид, че неръждаемата стомана е малко по-тежка от алуминия и алуминиевият чайник ще свари водата за по-кратко време, тъй като алуминият има по-добра топлопроводимост от стоманата.

В Кулина ви предлагаме цяла гама от чайници (включително чайници от прозрачно стъкло и пластмасови чайници, както и класически чайници и чайници за чайкоито понякога може да поставите и на котлона, за да запазите температурата на чая за по-дълго време. Ако сте любител на чая и искате да си направите перфектната чаша чай, прочетете нашето ръководство за приготвяне на чай тук. Там ще намерите и различни видове чайници, включително модерни чайници от неръждаема стомана.

Кои марки чайници са най-надеждни?

В Кулина предлагаме най-надеждните производители на малки домакински уреди, включително първокласни марки като KitchenAid, Smeg, WMF, ETA или Stelton. Ако желаете да купите чайник от неръждаема стомана в ретро стил, изберете KitchenAid или Smeg. Ако предпочитате модерен дизайн, обърнете внимание на WMF и ETA, ако търсите минималистичен дизайн в скандинавски стил, огледайте емблематичните чайници от неръждаема стомана на Stelton.

Може да се зарадвате да научите, че KitchenAid и Smeg предлагат електрически чайници с възможност за регулиране на температурата. Благодарение на най-модерните технологии ще можете да приготвите чая си с точната температура, да пестите енергия или да затоплите за секунди вода за млякото на вашето дете.

Какви стъпки трябва да предприема, за да поддържам в добро състояние моя чайник от неръждаема стомана?

Когато го използвате:

  • следвайте инструкциите в ръководството относно максималното ниво на пълнене
  • винаги изливайте останалата водата след кипене
  • премахвайте котления камък редовно, поне веднъж месечно. Ако водата при вашето местоживеене е твърда, правете го още по-често.