Пластмасови чайници

12 items total
Електрическа кана PLISSE 1л, черна, Alessi
179 лв
ALMDL061B
Електрическа кана PLISSE 1,7л, бяла, Alessi
199 лв
ALMDL06W
Електрическа кана 1,5л, бяла, Eva Solo
236 лв
ES502920
Електрическа кана PLISSE 1л, бяла, Alessi
179 лв
ALMDL061W
Електрическа кана 1,5л, черна, Eva Solo
229 лв
ES502921
Електрическа кана PLISSE 1,7л, сива, Alessi
199 лв
ALMDL06G
Електрическа кана PLISSE 1,7л, сива, Alessi
179 лв
ALMDL061G
Електрически кана PLISSÉ, 1л, зелена, Alessi ALMDL061GR
Електрически кана EM77 1,5л, черна, Stelton
206,50 лв
SN890
Електрическа кана PLISSE 1л, червена, Alessi ALMDL061R

Пластмасов чайник - стилен начин за кипване на вода

Електрическата кана е вид електрическо устройство, което самостоятелно загрява вода и се изключва, когато водата достигне точката на кипене или предварително определена температура под 100 °C. Пластмасовият чайник е вид чайник с пластмасов корпус. Съществуват и други видове електрически чайници, като например електрически чайници от стъкло и неръждаема стомана.

Един от най-основните кухненски аксесоари и безспорно задължителен елемент във всяка кухня е чайникът. Тук, в Kulina, разполагаме с голям избор от пластмасови чайници от известни производители като Alessi, Stelton, и Eva Solo в разнообразни стилове и цветове. Някои от тях са дори дизайнерски икони, а всички са много стилни и ще бъдат чудесна декорация за кухненския ви плот. Можете също така да проверите офертата на производителя, за да видите дали има други подходящи кухненски уреди като тостер или кафемелачка, за да изглежда кухнята ви по-единна.

Колко често трябва да се мие пластмасовият чайник?

Всичко зависи от това колко често използвате чайника и колко твърда е водата. В местата с твърда вода калциевият карбонат се натрупва под формата на котлен камък. Зоните около крановете и вътре в оборудването, като например чайници, често са покрити с варовикови отлагания.

За да улесните задачата, почистете дъното незабавно, ако забележите натрупване на котлен камък. Ако водата ви е особено твърда, може да се наложи да правите това дори веднъж седмично.

След като почистите и поддържате правилно чайника си, ще се насладите на чая си и ще го сервирате в любимия си чайник в любимата си чаша.

Какви са основните характеристики на пластмасовите чайници?

Всеки от нашите пластмасови чайници е внимателно проектиран, за да бъде модерен, ефективен и функционален. Най-голямото предимство на пластмасовите чайници е тяхната достъпност, но те са и леки, предлагат се в много цветове и имат привлекателни форми.

За да се предотврати досегът на пластмасата с течността, която се опитвате да сготвите, някои от нашите пластмасови чайници имат вътрешност от неръждаема стомана. Винаги се уверявайте, че пластмасовата ви кана е от надежден производител и е изработена от висококачествени материали и пластмаса, която не съдържа BPA и не отделя вредни вещества при контакт с гореща вода.

Търсите други кухненски принадлежности или аксесоари за чай? Прочетете нашето ръководство за пазаруване за 10-те основни кухненски принадлежности, в които си струва да инвестирате, или нашето ръководство за пазаруване за приготвяне и сервиране на чай за всички любители на чая.