Комплекти кухненски прибори

29 items total
Прибори за готвене INGENIO, комплект 4 бр., Tefal TEFK206S414
Up
More products

Комплект кухненски прибори - необходимите ви кухненски инструменти в един комплект

Какви кухненски прибори обикновено са включени в комплекта?

Кухненските прибори, включени в комплекта, могат да варират в зависимост от производителя и вида на закупения комплект. Обикновено основният комплект кухненски прибори включва такива кухненски инструменти като лъжица за бъркане, лъжица с прорези, черпак за супа, обръщач или шпатула.

В Kulina, ние разполагаме с голяма колекция от комплекти кухненски прибори от известни производители като Joseph Joseph, WMF, и Brabantia.

Как да съхранявате комплекта си кухненски прибори?

Въпреки че има няколко начина за съхраняване на комплекта кухненски прибори, идеалният начин за съхранение зависи от наличното пространство и личните ви нужди. Общото правило гласи, че трябва да държите основните си прибори от дясната страна на готварската печка (ако сте десничари). Ето няколко типични стратегии за подреждане на кухненските прибори:

Органайзер за кухненски прибори: Това е често срещан вариант за съхранение на кухненските прибори на едно място. Можете да избирате от керамични, каменинови, пластмасови или дървени органайзери (някои от тях се въртят) в интересни цветове и дизайн. Разгледайте органайзерите за прибори, които имаме за вас в Kulina, и вижте други практични решения, които имаме за вас в категорията " Органайзери за кухня".

Държач за кухненски прибори: Някои комплекти кухненски прибори се предлагат с въртящ се държач с кукички за всички прибори, включени в комплекта. Този метод е практичен, тъй като поддържа плота чист и улеснява достъпа до инструментите за готвене.

Висяща стойка: Ако разполагате с ограничено пространство на кухненския плот, можете да използвате закачалка с куки. Висящите стелажи се предлагат в голямо разнообразие от стилове и могат да бъдат изработени от метал или дърво в зависимост от стила на вашата кухня.

Органайзер за чекмеджета: Съхраняването на приборите в органайзер за чекмеджета е алтернативен подход. Органайзерите за чекмеджета се предлагат в различни форми и размери и са предназначени за съхранение на различни видове принадлежности. Този метод запазва приборите скрити и е идеален, ако нямате много място на плота. За да улесните достъпа до кухненските прибори по време на готвене, можете да помислите за групирането им по видове (например лъжици, шпатули и щипки).

Кухненските прибори са основно кухненско оборудване, а ако искате да разберете кои са другите кухненски аксесоари, в които си струва да инвестирате, вижте нашия наръчник за пазаруване за 10-те основни неща, от които се нуждае всяка кухня.