Hübsch

Hübschе дизайнерска компания със скандинавски корени и любов към простия, но игрив дизайн. Тяхната мисия е да зарадват клиентите си с продукти, които са перфектни за усещането на личен акцент, изразяване на Вашия стил, настроение и чувство за дизайн. Изберете каквото Ви харесва, комбинирайте и се усмихвайте!
68 items total
Стойка за цветя OBLONG 60 cм, оранжева, Hübsch HU21220
Лейка VALE 7л, 48 см, синя, желязо, Hübsch
256 лв
HU990901
Килим POPPY 120 x 180 cм, лилаво/бяло, Hübsch
305 лв
HU700904
Полилей POMP 54 см, месинг, Hübsch
806 лв
HU991403
Одеяло TONE 130 x 200 cм, синьо, Hübsch
251 лв
HU220902
Стенна лампа HALO 25 см, кехлибар, Hübsch
297 лв
HU991203
Табуретка CUBE 58 x 37 cм, оранжева, Hübsch
397 лв
HU21323
Кърпа за баня PROMENADE 70 x 140 см, зелена, Hübsch HU61412
Up
More products

Hübsh - Където живее щастието

Hübsh е датска компания, основана през 2010 г. от Флеминг Хусак, Яни Крюгер и Даниел Хенриксен. Стилът на компанията е повлиян от принципите на датския дизайн, които наблягат на простотата, функционалността и минимализма. Продуктите на Hübsh са проектирани като непреходни и универсални, така че да се вписват безпроблемно във всяко пространство, независимо дали става въпрос за дом, офис или обществено място.

Подходът и стилът на дизайна на Hübsh

Целта на марката е да внесе щастие в интериора на хората. За целта Hübsch предлага "външен вид и усещане", които съчетават игрив подход към комбинациите от материали и цветове с чувство за естетика за уютни, но ефирни интериори.

Дизайнерският подход на Hübsh се характеризира с функционалност, смел избор на цветове и допълващи се контрасти, както и с изчистени линии и прости форми.

Какви продукти предлага Hübsh?

Hübsh предлага широка гама от продукти, включително мебели като дивани, столове, маси, мебели за открито, рафтове и решения за съхранение. Мебелите на компанията са изработени от висококачествени материали, предлагат комфорт и уют благодарение на избора на висококачествени материи и са проектирани да служат дълги години.

В допълнение към мебелите Hübsh предлага и широка гама осветителни тела (външни лампи, настолни лампи, стенни лампи, таванни лампи и подови лампи) и текстил за комфортно усещане и топъл вид на всеки дом. Те включват килими, декоративни възглавници, завивки и одеяла, но също така кухненски текстил, спално бельо и кърпи.

Каталогът на марката включва и продукти за декорация на дома като вази, декорации за стена, свещници, огледала, куки, кухненски аксесоари и решения за съхранение.

В обобщение, марката предлага всичко, от което се нуждаете, за да обзаведете дома си в модерен и същевременно уютен стил, и ако решите да останете верни на Hübsh, можете да сте сигурни, че скоро домът ви ще заприлича на дом от списание за интериор.