Hübsch

Hübschе дизайнерска компания със скандинавски корени и любов към простия, но игрив дизайн. Тяхната мисия е да зарадват клиентите си с продукти, които са перфектни за усещането на личен акцент, изразяване на Вашия стил, настроение и чувство за дизайн. Изберете каквото Ви харесва, комбинирайте и се усмихвайте!
76 items total
Табуретка CUBE 58 x 37 cм, оранжева, Hübsch
399 лв
HU21323
Масичка за кафе NUSA 58 x 40 см, зелена, Hübsch HU21408
Декоративен купол FLORA, опушен цвят, Hübsch HU661510
Висяща лампа CONEY, оранжева, Hübsch
338 лв
HU991407
Органайзер за бюро BLOK 12 см, кехлибар, Hübsch HU341104
Ваза BLOCK SLIM 100 мл, розова, Hübsch
169 лв
HU340902
Одеяло TONE 130 x 200 cм, синьо, Hübsch
262 лв
HU220902
Стенна лампа EDGE месинг, Hübsch
256 лв
HU990708
Висяща лампа YAMA, зелена, Hübsch
298 лв
HU991304
Up
More products

Hübsh - Където живее щастието

Hübsh е датска компания, основана през 2010 г. от Флеминг Хусак, Яни Крюгер и Даниел Хенриксен. Стилът на компанията е повлиян от принципите на датския дизайн, които наблягат на простотата, функционалността и минимализма. Продуктите на Hübsh са проектирани като непреходни и универсални, така че да се вписват безпроблемно във всяко пространство, независимо дали става въпрос за дом, офис или обществено място.

Подходът и стилът на дизайна на Hübsh

Целта на марката е да внесе щастие в интериора на хората. За целта Hübsch предлага "външен вид и усещане", които съчетават игрив подход към комбинациите от материали и цветове с чувство за естетика за уютни, но ефирни интериори.

Дизайнерският подход на Hübsh се характеризира с функционалност, смел избор на цветове и допълващи се контрасти, както и с изчистени линии и прости форми.

Какви продукти предлага Hübsh?

Hübsh предлага широка гама от продукти, включително мебели като дивани, столове, маси, мебели за открито, рафтове и решения за съхранение. Мебелите на компанията са изработени от висококачествени материали, предлагат комфорт и уют благодарение на избора на висококачествени материи и са проектирани да служат дълги години.

В допълнение към мебелите Hübsh предлага и широка гама осветителни тела (външни лампи, настолни лампи, стенни лампи, таванни лампи и подови лампи) и текстил за комфортно усещане и топъл вид на всеки дом. Те включват килими, декоративни възглавници, завивки и одеяла, но също така кухненски текстил, спално бельо и кърпи.

Каталогът на марката включва и продукти за декорация на дома като вази, декорации за стена, свещници, огледала, куки, кухненски аксесоари и решения за съхранение.

В обобщение, марката предлага всичко, от което се нуждаете, за да обзаведете дома си в модерен и същевременно уютен стил, и ако решите да останете верни на Hübsh, можете да сте сигурни, че скоро домът ви ще заприлича на дом от списание за интериор.