Brabantia

Brabantia е световно известна марка, която като със щракване с пръсти променя обикновените предмети от ежедневието в декорация за интериора. Кутия за хляб, кош за боклук или кош за пране- всичко това може да бъде новата звезда в домът ви!
428 items total
Кош за пране BO 2 x 45л, бял, Brabantia
559 лв
BRAB200540
Рафт за душ MINDSET 42 см, минерално сиво, Brabantia BRAB303524
Чистачка за съдове, Brabantia
29 лв
BRAB302381
Up
More products

Brabantia – защото вършенето на домакинската работа може да ви повдигне настроението!

Brabantia е водещ световен доставчик на домакински продукти за организиране на дома, съхранение, почистване, пране и приготвяне на храна. Каква е историята зад този семеен бизнес и какви са представите, които Brabantia следва?

Brabantia – история на фирмата и продуктите

Brabantia – холандска семейна компания – е основана през 1919 г. в Холандия, в провинция Брабант, от прадядото на сегашното четвърто поколение собственици Ван Елдерен, който произвежда първите си кутии за мляко и кани. Първите кошове за отпадъци с педали са произведени през 1952 г., а първият емблематичен дизайн, наречен Patrice с кафяви и цикламени цветя, идва през 1969 г. Сега Brabantia може да бъде намерена в магазини по целия свят с офиси и производствени съоръжения от Австрия до САЩ и от Китай до Финландия. Може да я откриете и в милиони домове, ресторанти, магазини и офиси по целия свят.

Brabantia – нека превърнем домакинската работа в удоволствие

Идеята свързана с дизайна на Brabantia е да направи домакинската работа по-лесна, по-бърза и по-приятна.

Както главният изпълнителен директор на Brabantia Тийн казва: „Знаем, че много хора не обичат да вършат домакинска си работа, но ние прекарваме до 6 години от живота си в нея, a времето е твърде ценно, за да го губим. Защо да не обогатим ежедневието си и да се научим да я обичаме? Изпитвайте удоволствие, когато правите дребни неща, оставете ги да ви въодушевят. (...) Ние в Brabantia сме тук, за да помогнем с красиво проектирани продуктови концепции за приятен живот и споделяне. Концепции с обещание, които са направени устойчиво и оставят по-добър свят за поколенията напред и не на последно място, за да им се насладите."

Brabantia обича устойчивостта

Когато говорим за ценностите, които компанията Brabantia изповядва е невъзможно да не говорим за устойчивост. Brabantia обича нашата планета и е поела ангажимент да премине към кръгов бизнес до 2035 г.! Всъщност те започват да рециклират, преди думата дори да бъде измислена, като превръщат кутиите за кондензирано мляко в нови чаши през 40-те години на миналия век. Рециклируемостта на продуктите е само едно от лицата на ангажимента на Brabantia към Земята. Нейните продукти са издръжливи и имат повече от една функция, техните кошчета за отпадъци са предназначени за разделяне на отпадъците, поставки за сушене и въртящи простори за естествено сушене, буркани, които предотвратяват разхищаването на храна и дори интелигентни калъфи за дъски за по-ефективно гладене. Както може да се убедите, опазването на околната среда е една от най-големите цели на Brabatia и те стоят зад дизайна на всеки един продукт.

Сътрудничество с художници и награди за дизайн

За да предостави на своите клиенти приятно изживяване при почистването на дома, Brabantia си сътрудничи с различни дизайнери и художници. През 2015 г. Brabantia си партнира с Орла Кийли, международно известната лондонска дизайнерка с любов към образеца, цвета и текстурата, описана от The Guardian като „Кралицата на щампите". Нейните ретро вдъхновени щампи съвпадат идеално със стила на Brabantia и превръщат кошчетата за отпадъци в стилни декорации за дома.

През над 100-годишната си история, Brabantia печели много престижни награди за дизайн като Dutch Design Award (DDA) или iF Design Award (за въртящ простор SmartLift). През 2019 Brabantia спечели престижната награда GIOи специалната награда за автентичност с Bo Touch Bin за „превръщане на кошчето за отпадъци в елегантен интериорен предмет".

Продуктите и тяхното качество

Brabantia предлага качествени продукти за модерни пространства. Техните най-популярни продукти включват:

Всички продукти на Brabantia са разработени, произведени и тествани въз основа на висококачествени стандарти и Brabantia дава на клиентите си от 2 до 10 години гаранция (в зависимост от продукта).