Lyngby Glas

х х х х
Lyngby Glas - красиви и трайни стъклени изделия от една от водещите фабрики за стъкло в Дания. Разгледайте техните прозрачни или цветни чаши за вино, чаши за вода, купи, вази и други и вижте как те носят радост на масата.
19 items total
Чаша за шотове ROMA, комплект 6 бр., Lyngby Glas LYG27585
Декантер за вино 1,5л, Lyngby Glas
69 лв –8 %
63 лв
LYG23123
Комплект чаши TORINO 350 мл, 4 бр., Lyngby Glas LYG27902

Lyngby Glas - красотата на стъклото за красотата на вашата маса

Lyngby Glas е датска марка, която повече от 70 години произвежда изящни стъклени съдове и декоративни изделия от стъкло. Основана през 1940 г. от Холгер Йепсен, марката се е превърнала в синоним на качество, изработка и непреходен дизайн.

Мисията на Lyngby Glas е да създава стъклени съдове и декоративни предмети, които са едновременно красиви и функционални.Lyngby Glas произвежда красиви стъклени изделия, които ще подхождат на всяка обстановка и ще носят радост на масата.

Продуктите на марката са създадени, за да се използват в ежедневието, но и за да се съхраняват като вечни произведения на изкуството. Lyngby Glas се гордее с вниманието си към детайлите и ангажимента си за качество, което е видно от всеки произведен от нея продукт.

Lyngby Glas продуктова гама

Продуктовата гама на Lyngby Glas е широка и включва всичко - от чаши за вино и флейти за шампанско до декантери, чаши, кани, купи, чаши и чинии. Техните продукти са проектирани така, че да отговарят на широк спектър от вкусове и стилове - от класически и традиционни (колекция Sorrento), през елегантни и шикозни (колекции Palermo и Milano) до модерни и съвременни (колекция Torino).

Каталогът на марката включва както прозрачни, така и цветни стъкла, ръчно изработени и духани. Детайли на продукта като усукани дръжки, златни ръбове или креативни форми доказват майсторството на занаятчиите, работещи в тази фабрика за стъкло.

Марката предлага не само стъклени прибори за хранене, чаши за алкохолни и безалкохолни напитки, но и декоративни елементи като модерни вази с различни форми, размери и цветове.

Как да подредите масата си с Lyngby Glas?

Модерните маси се характеризират със смесване на новото със старото, съчетаване на различни форми и цветове. Това прави всяка маса уникална, придава характер на вашия интериор, променя атмосферата и внася радост в трапезарията.

Ето защо, ако търсите красиви стъклени изделия, не е необходимо да се придържате към един стил и една колекция. Lyngby Glas може да предложи толкова много и не е нужно да се ограничавате по какъвто и да е начин.