Lyngby Glas

х х х х
Lyngby Glas - красиви и трайни стъклени изделия от една от водещите фабрики за стъкло в Дания. Разгледайте техните прозрачни или цветни чаши за вино, чаши за вода, купи, вази и други и вижте как те носят радост на масата.
27 items total
Чаша за шотове LONDON, комплект 6 бр., Lyngby Glas LYG27582
Комплект чаши TORINO 350 мл, 4 бр., Lyngby Glas LYG27902
Ваза TUBE 30 см, кехлибарена, стъкло, Lyngby Glas LYG23550
Ваза TUBE 40 см, тъмно синя, стъкло, Lyngby Glas LYG23555
Ваза TUBE 40 см, кехлибарена, стъкло, Lyngby Glas LYG23552
Ваза TUBE 20 см, опушено стъкло, Lyngby Glas LYG23570
Up
More products

Lyngby Glas - красотата на стъклото за красотата на вашата маса

Lyngby Glas е датска марка, която повече от 70 години произвежда изящни стъклени съдове и декоративни изделия от стъкло. Основана през 1940 г. от Холгер Йепсен, марката се е превърнала в синоним на качество, изработка и непреходен дизайн.

Мисията на Lyngby Glas е да създава стъклени съдове и декоративни предмети, които са едновременно красиви и функционални.Lyngby Glas произвежда красиви стъклени изделия, които ще подхождат на всяка обстановка и ще носят радост на масата.

Продуктите на марката са създадени, за да се използват в ежедневието, но и за да се съхраняват като вечни произведения на изкуството. Lyngby Glas се гордее с вниманието си към детайлите и ангажимента си за качество, което е видно от всеки произведен от нея продукт.

Lyngby Glas продуктова гама

Продуктовата гама на Lyngby Glas е широка и включва всичко - от чаши за вино и флейти за шампанско до декантери, чаши, кани, купи, чаши и чинии. Техните продукти са проектирани така, че да отговарят на широк спектър от вкусове и стилове - от класически и традиционни (колекция Sorrento), през елегантни и шикозни (колекции Palermo и Milano) до модерни и съвременни (колекция Torino).

Каталогът на марката включва както прозрачни, така и цветни стъкла, ръчно изработени и духани. Детайли на продукта като усукани дръжки, златни ръбове или креативни форми доказват майсторството на занаятчиите, работещи в тази фабрика за стъкло.

Марката предлага не само стъклени прибори за хранене, чаши за алкохолни и безалкохолни напитки, но и декоративни елементи като модерни вази с различни форми, размери и цветове.

Как да подредите масата си с Lyngby Glas?

Модерните маси се характеризират със смесване на новото със старото, съчетаване на различни форми и цветове. Това прави всяка маса уникална, придава характер на вашия интериор, променя атмосферата и внася радост в трапезарията.

Ето защо, ако търсите красиви стъклени изделия, не е необходимо да се придържате към един стил и една колекция. Lyngby Glas може да предложи толкова много и не е нужно да се ограничавате по какъвто и да е начин.