Кафемашини с капсули

1 items total
Кафемашина за пътуване AESP-312, Akai
429 лв –27 %
309 лв
AKAESP312

Кафемашина с капсули - събуждайте се с най-вкусната чаша всеки ден

Какво представлява кафемашина на капсули?

кафемашина с капсули е удобен вариант, ако искате да си приготвяте кафе у дома, но търсите по-бърза и по-лесна алтернатива на ръчната кафемашина.

Те са отличен избор за всеки любител на кафето; всичко, което трябва да направите, е да вземете капсула от контейнера за капсули, да я пуснете, да натиснете бутона и да седнете удобно, докато тя автоматично приготвя и сервира еспресо за вас.

На Kulina, предлагаме колекция от машини за кафе на шушулки от реномирани компании в различни цветове и стилове, предназначени да задоволят вкусовете ви.

Каква е разликата между разтворимото кафе и капсулите с кафе?

Кафе на шушулка се различава от разтворимото кафе, въпреки някои прилики, които могат да ви накарат да стигнете до бързо заключение.

Можете да приготвите разтворимо кафе, след като кафеените зърна са смлени на прах. При шушулките за кафе обаче все още трябва да ги пакетирате като единична порция, дори и след като сте приготвили прахообразната форма. При разтворимото кафе трябва само да смесите смлените зърна с гореща вода, за да приготвите кафе. За кафе на шушулки можете да добавите гореща вода от чайник или кафемашина.

Как да се грижа правилно за кафемашината на капсули?

Една от най-лесните за поддръжка кафемашини е тази на капсули, което я прави фантастичен избор за натоварен начин на живот. Въпреки че са лесни за поддържане, няколко важни процедури за поддръжка ще ви гарантират най-добри резултати:

Един от най-важните и ефикасни начини за поддръжка на кафемашина с капсули е премахването на котлен камък. Всички кафемашини са склонни да натрупват слой калций или котлен камък, подобно на чайника, което може да влоши качеството на кафето ви.

  • Ежедневно проверявайте тавата за капки на машината и изпразвайте течността, за да намалите вероятността от разливане.
  • Получавате и капсули за почистване на кафе, пълни с детергент и специално разработени за цялостно почистване на вътрешността на машината.

Ако сте любител на кафето, можете да разгледате и други продукти, налични на Kulina, като например контейнери за съхранение на кафе, кафемелачки и кафемашини