Revol

Revol - френски семеен бизнес, известен със своите уникални порцеланови продукти (сервизи, прибори за сервиране и съдове за готвене) и емблематични набръчкани чаши, които ще Ви накарат да се усмихнете всеки път, когато ги държите в ръка. Трябва да ги видите!
291 items total
Тава за фурна CARACTERE 14 см, бяла, REVOL
73 лв
RV654572
Тава за фурна CARACTERE 26 x 18,5 cм, маслина, Revol RV654549
Чаша FROISSÉS 50 мл, бяла, порцелан, REVOL
26 лв
RV636745
Тава за фурна CARACTERE 26 x 18,5 cм, бежова, REVOL RV654546
Рамекин FROISSÉS 170 мл, бял, REVOL
18 лв
RV644823
Рамекин FRENCH CLASSICS L 10 cм, 300 мл, REVOL
18 лв
RV612511
Тава за тарт FRENCH CLASSICS 12,5 cм, REVOL
24 лв –12 %
21 лв
RV612426
Рамекин FRENCH CLASSICS 9 cм, 230 мл, REVOL
18 лв
RV615279
Тава за фурна BELLE CUISINE 3,5л, REVOL,
130 лв –7 %
120 лв
RV005571
Тава за фурна BELLE CUISINE 15 см, черна, REVOL RV644668
Чиния за вечеря ADELIE 23,5 cм, черна, REVOL
47 лв
RV654275
Купа за сервиране CARACTERE 14 см, маслина, REVOL RV653981
Чаша CARACTERE 80 мл, индийско орехче, REVOL RV652686
Куполен капак 26 cм, REVOL
85 лв
RV655157
Up
More products

Revol - красотата на порцелана

Revol е френска марка, която създава порцеланови съдове за хранене от основаването си през 1768 г. С вековния си опит марката е станала известна с висококачествените си продукти, иновативния си дизайн и ангажираността си към устойчивостта. Колекциите порцеланови съдове на Revol са се превърнали в основна част от дома и ресторантите по целия свят, а емблематичните им смачкани чаши са станали любими на феновете.

Историята на Revol е история на иновациите и отдадеността на изработката. От началото на своето съществуване като малък семеен бизнес марката се превръща в лидер в производството на порцелан. През годините Revol разработва нови техники и материали, за да създаде порцеланови съдове, които са едновременно красиви и функционални. Продуктите на марката са проектирани така, че да бъдат издръжливи и дълготрайни, а много от колекциите им са подходящи за фурна, микровълнова печка и съдомиялна машина.

Порцелан, съдове за печене, чаши и др

Почитателите на порцелана със сигурност ще станат фенове на Revol. Продуктовата гама на Revol включва прибори за хранене, съдове за печене(тавички, съдове за печене във фурна, съдове за готвене) и аксесоари за чай и кафе (чаши, чаши, канички за мляко, захарници и др.)

Един от най-популярните продукти на Revol са намачканите чаши. Тези чаши имат уникален дизайн, вдъхновен от идеята за смачкано парче хартия. Всяка чаша е ръчно изработена и има текстурирана повърхност, която е едновременно приятна на допир и визуално привлекателна. Мачканите чаши се предлагат в различни цветове - от ярки и смели до неутрални и приглушени. Те станаха любими както на домашните готвачи, така и на професионалните готвачи и любителите на дизайна.

В допълнение към своите мачкани чаши Revol предлага широка гама от колекции порцеланови съдове за хранене. Тези колекции се отличават с изчистени линии, елегантни форми и непреходен дизайн. Продуктите на марката са достатъчно универсални, за да се използват в различни среди - от обикновени семейни вечери до официални събития. Някои от най-популярните колекции на Revol включват линиите Equinoxe, Arborescence и Caractere.

Уникалният стил на Revol

Стилът на Revol се характеризира с простота, елегантност и внимание към детайлите. Продуктите на марката се отличават с изчистени линии и минималистичен дизайн, които демонстрират красотата на порцелана. Колекциите им от порцеланови съдове за хранене са проектирани така, че да бъдат едновременно практични и красиви, а много от продуктите им се отличават с фини детайли, които допринасят за цялостната им привлекателност. Независимо дали търсите комплект класически бели чинии за вечеря, или смела и цветна купа за сервиране, Revol предлага нещо, което да отговаря на вашия стил и нужди.

Като цяло Revol е марка, която е издържала теста на времето. С над 250-годишен опит марката се е превърнала в синоним на качество, иновации и стил. Колекциите им от порцеланови съдове за хранене са проектирани така, че да бъдат едновременно функционални и красиви, а емблематичните им смачкани чаши са се превърнали в класика в дизайна. Независимо дали сте професионален готвач, или готвите у дома, продуктите на Revol със сигурност ще придадат елегантност и стил на вашата трапеза.