Уреди за обработка на храна

9 items total
Блендер за храна ARTISAN, кралско червено, KitchenAid KA5KFP1644EER
Блендер за храна 5KFP1319 3,1л, черен, KitchenAid KA5KFP1319EOB
Блендер за храна 5KFP1319 3,1л, бадем, KitchenAid KA5KFP1319EAC
Блендер за храна ARTISAN, червен металик, KitchenAid KA5KFP1644ECA
Приставка за чопър, черна, Bamix
74 лв
BX3001001
Блендер за храна KM 3896 зелен, Severin
527 лв
SEVE3472853
Блендер за храна KM 3897, матово черен, Severin SEVE3483663

Кухненски роботи - Вашият универсален кухненски уред

блендер за храна е един от най-полезните инструменти в кухнята. Този кухненски уред може да се справи с много задачи за приготвяне на храна. Съставките могат да бъдат нарязани, натрошени, нарязани на кубчета и на филийки с помощта на блендер за храна. Приготвянето на домашно пюре за детето или нарязването на сирене за салата са само някои от кулинарните задачи, които могат да бъдат улеснени.

Съставките се подават към дисковете точно под захранващата тръба, докато тя реже и раздробява през горната част. Хранителните процесори могат да обработват огромни храни, включително цели сладки картофи, домати и краставици, с избор на ширина на захранващата тръба и вместимост на купата, като изискват минимална подготовка преди обработката. Въпреки това наличието на всички удобства не означава непременно, че блендер за храна е идеалният избор за вашите цели. Когато избирате кухненски уреди, помислете за храната и ястията, които обикновено приготвяте, и как този уред ще ви помогне в това.

Каква е разликата между блендерите и кухненските роботи?

Хранителните процесори могат старателно да пюрират и емулгират ястия, както и да извършват по-широк спектър от дейности, включително нарязване, раздробяване, нарязване и нарязване на кубчета, за разлика от блендерите, които често са предназначени само за емулгиране на храни в течно състояние (като смути или замразена напитка).

Основната разлика е, че кухненските роботи могат да изпълняват тези многобройни функции благодарение на различни спомагателни дискове и остриета, докато блендерите са оборудвани само с един комплект остриета в буркана на блендера.

Kulina също има колекции от чопъри, миксери, рендета и нарязвачи, но вместо тях можете да използвате блендер за храна .

Как да избера блендер за храна ?

Съществуват много различни видове кухненски роботи, които могат да имат различни размери, външен вид и функции. Вземете предвид всяка рецепта, която възнамерявате да приготвите, както и последващата подготвителна работа.

При избора на най-добрия блендер за храна вас трябва да се вземат предвид капацитетът и функциите, които ви трябват за тези рецепти, както и за улесняването им всеки път, когато ги възпроизвеждате.

KitchenAidKulina предлага кухненски роботи в различни цветове, за да ви помогне да обработвате продукти за всеки вкус. Намерете модела, който най-добре подхожда на творческия ви процес и разгръща креативността ви.