Nicolas Vahé

Продуктите и дизайнът на Nicolas Vahé са за наслада от простите удоволствия в живота. Приятели, парти и добра храна - проста и приготвена от качествени съставки, изпълнена с естествени аромати. Изглежда ли като нещо, което може да Ви хареса?Разгледайте!
35 items total
Лъжица с цедка DAILY 29 см, сребриста, Nicolas Vahé NV160670013
Гребло за торта DAILY 25 см, Nicolas Vahé
12 лв
NV160670017
Чиния за тапас 30 х 10 см, Nicolas Vahé
9 лв
NV106490002
Лимонов пипер 150 г, Nicolas Vahé
24 лв
NV104981019
Чиния за тапас 28 х 18 см, плоча, Nicolas Vahé NV106490004
Бял пипер 175 г, Nicolas Vahé
31 лв
NV104981018
Лъжица за сос DAILY 25 см, сребриста, Nicolas Vahé NV160670015
Накрайник COCKTAIL 40 мл, Nicolas Vahé
14 лв –7 %
13 лв
NV161980200
Лъжица за паста DAILY 29 см, Nicolas Vahé
18 лв –33 %
12 лв
NV160670011
Up
More products

Nicolas Vahe - първокласни съставки, страхотен дизайн и незабравимо преживяване

Nicolas Vahe е първокласна датска марка, която предлага широка гама от гурме хранителни продукти, кухненски аксесоари и съдове за хранене. Марката е основана през 2000 г. от Никола Вае, роден във Франция готвач и предприемач. Мисията му е да предостави на любителите на храната уникално и ексклузивно изживяване, което съчетава качество, вкус и дизайн. Марката има за цел да вдъхнови хората да създават и да се наслаждават на гурме храна у дома, като им предлага висококачествени продукти, които са лесни за употреба и визуално привлекателни. През годините марката е спечелила силна репутация сред любителите на храната и известните готвачи по целия свят.

Продуктовата гама на Nicolas Vahe е широка и включва всичко - от гурме хранителни продукти, като масла, подправки и шоколадови изделия, до кухненски аксесоари, като дъски за рязане, чинии за сервиране, ножове и прибори. Марката предлага и широка гама от прибори за хранене, включително чинии, чаши и стъклени изделия. Всички продукти на Nicolas Vahe са изработени от висококачествени материали и са проектирани така, че да бъдат едновременно функционални и естетически издържани.

Какво е характерно за продуктите на Nicolas Vahe?

Едно от най-характерните неща за продуктите на Nicolas Vahe е техният изключителен дизайн. Продуктите на марката са не само функционални, но и визуално привлекателни, като е обърнато внимание на всеки детайл. Например бурканчетата за подправки са със семпли и елегантни етикети, които ги правят едновременно практични и декоративни. Друга характерна черта на продуктите на Nicolas Vahe е високото им качество. Марката използва само най-добрите съставки в своите гурме продукти, за да гарантира, че те имат вкусен вкус и аромат.

Nicolas Vahe е носител на няколко награди за своя изключителен дизайн. През 2020 г. марката получи престижната награда Red Dot Design Award за своите дъски за рязане, които са подходящи както за рязане на храна, така и за сервиране директно на масата.

Защо хората харесват продуктите на Nicolas Vahe?

Има няколко причини, поради които хората обичат продуктите на Nicolas Vahe.

  • На първо място, продуктите на марката са с изключително качество. Независимо дали става въпрос за гурме продукти или кухненски аксесоари, всичко, което предлагат, е изработено от най-добрите материали и съставки.
  • На второ място, продуктите на Nicolas Vahe са визуално привлекателни и имат уникален, минималистичен и семпъл дизайн, който ги отличава от другите марки. Хората харесват начина, по който продуктите им изглеждат в кухнята, и с удоволствие ги излагат в домовете си.
  • И накрая, продуктите на Nicolas Vahe са лесни за употреба и улесняват готвенето и забавленията у дома.

В заключение, Nicolas Vahe е марка, спечелила силна репутация заради висококачествените си продукти, изключителния дизайн и ангажираността си към съвършенството. Обичаме да вкусваме и използваме Nicolas Vahe в Kulina и сме сигурни, че и вие ще им се насладите. Освен това те са чудесен подарък и можете да ги занесете на приятеля си, когато ви покани на вечеря.