Етажерки и поставки за душ

46 items total
Рафт за душ MINDSET 42 см, минерално сиво, Brabantia BRAB303524
Рафт за душ MINDSET 42 см, бял, Brabantia
94 лв
BRAB303548
Рафт за душ NEXIO 34 см, бял, Blomus
247 лв
BM66333
Етажерка за душ, бяла, Brabantia
59 лв
BRAB280764
Рафт за душ DUO, бял, Joseph Joseph
39 лв –5 %
37 лв
JS70558
Рафт за душ DUO 70557, бял, Joseph Joseph
40 лв
JS70557
Up
More products

Рафтове и поставки за душ - идеалният начин да организирате душа си

Какви са видовете рафтове и поставки за душ, които се предлагат на Kulina?

Смятате ли някога, че душът ви е неорганизирана бъркотия? Намирането на правилните тоалетни принадлежности в правилния момент може да бъде предизвикателство, тъй като бутилките с шампоан, сапунът и други продукти са разпръснати навсякъде. За това могат да помогнат поставки за душ и рафтове. Тези полезни органайзери могат да ви помогнат да поддържате душа си чист и подреден, така че да се съсредоточите върху почистването, вместо да търсите вещите си.

Въпреки че на общите пазари се предлагат много поставки за душ и рафтове, всяка от които има различно предимство, тук, в Kulina, ние предлагаме уникална селекция от висящи поставки за душ. Висящите етажерка за душ са популярен вариант за съхранение на принадлежностите за душ, тъй като заемат много малко място и са лесни за монтиране и демонтиране.

Kulina предлага висящи калъфи за душ от известни производители като Blomus, Brabantia, и Koziol и се предлагат от различни материали, като пластмаса, титан и стомана. Лесно можете да изберете такъв, който да подхожда на вашия душ, тъй като те се предлагат в различни размери и форми.

Къде е най-подходящото място за поставяне на етажерка за душ?

Най-подходящото място за поставяне на етажерка за душ зависи от размера и формата на душа, както и от личните ви предпочитания. Можете да окачите етажерка за душ или рафт за душ:

  • Върху лентата на душа или вентила: Това е чудесен избор, ако разполагате с малък душ. Окачването на калъфа на пръта на душа или на вентила ще освободи място на пода и ще държи вещите ви на една ръка разстояние.
  • На стената: Ако разполагате с по-голям душ, можете да монтирате етажерка за душ стената. В резултат на това ще разполагате с повече място за съхранение и вещите ви ще останат подредени.
  • В ъгъла: Ако разполагате с ъглов душ, можете да поставите ъглов душ в ъгъла. Така ще спестите място за съхранение и ще запазите нещата си на една ръка разстояние.
  • На пода: Ако нямате нищо против да заемете малко място на пода, някои от нашите рафтове могат лесно да се поставят на земята. Така ще увеличите капацитета си за съхранение и ще имате лесен достъп до всички вещи.

При избора на най-доброто място за етажерка за душтрябва да вземете предвид неща като излагане на вода, достъпност и разположение на душа.

За други принадлежности за баня можете да разгледате нашата колекция от аксесоари за козметика, закачалки за кърпи, сапунерки и др.