Тигани за сервиране

19 items total
Тиган за сервиране О 28 см Durado WMF
219 лв
WM0748386021
Тиган за сервиране 18 см Mini WMF
86 лв
WM0718796021
ProfiResist Тиган за сервиране ⌀ 24 см WMF
310 лв
WM1756346411
ProfiResist Тиган за сервиране ⌀ 28 см WMF
269 лв
WM1756386411
Тава за сервиране - О 32 cm PermaDur® Profi WMF
259 лв
WM0775324021
Тава за сервиране Adamant Fissler 24 см
199 лв –8 %
184 лв
FS56515241000
Тава за сервиране Cenit Fissler 28 см
164 лв
FS45501281000