Покрития за барбекю

13 items total
Покривало за барбекю U-LINE 570/Ambri, Outdoorchef ODCH1822158
Покривало за барбекю VIDERO G6, Rösle
227 лв
ROS25518
Покривало за барбекю MINICHEF 420 G / 420 E, Outdoorchef ODCH1822155
Покривало за барбекю VIDERO G2, Rösle
144 лв –7 %
133 лв
ROS25515
Покривало за барбекю VIDERO G3, Rösle
158 лв
ROS25516
Покривало за барбекю CONE, Höfats
162,80 лв
HO010401
Покривало за барбекю BOWL, Höfats
94,40 лв
HO00001
Покривало за барбекю CUBE, Höfats
93,60 лв
HO020402

Капаци за барбекю - поддържайте гриловете си чисти и защитени

Какво представляват покритията за барбекю?

За много хора грилът е необходима част от оборудването за готвене на открито. Ако обаче оставите грила си навън, или газова скара, електрически грил или скара на дървени въглища, може да доведе до повреда, съкращаване на живота му и влошаване на ефективността му с течение на времето. Именно тук влизат покритията за барбекю; тези защитни покрития служат като бариера между грила и атмосферните условия, като го запазват сух, чист и без повреди.

Предлагат се в различни размери и форми, за да пасват на различни видове скари, и са изработени от различни материали, включително полиестер и полиуретан. Всеки, който притежава външна скара, се нуждае от покривало за барбекю, така че в нашата оферта ще намерите не само най-добрите скари и камини за огън, но и издръжливи и удобни защитни покривала за вашите скари.

Какви са ползите от използването на покривало за барбекю?

Използването на покривало за барбекю за предпазване на скарата има много предимства, включително:

  • Защита от атмосферни влияния: Покривалото за барбекю може да ви помогне да предпазите грила си от сняг, дъжд и други елементи, които могат да му навредят и да предизвикат ръжда и корозия. Това увеличава дълготрайността на грила и в крайна сметка ви спестява пари.
  • Поддържане на чистотата на грила: Няма да ви се налага да прекарвате толкова много време в почистване на грила, тъй като покривалото не позволява натрупването на прах, мръсотия и други замърсявания върху него. Това улеснява поддръжката на грила, така че той да е винаги готов за употреба.
  • Предотвратяване на вредители: Покривът за барбекю може да помогне да се предотврати създаването на гнезда от насекоми и гризачи в барбекюто. Така поддържате грила хигиеничен и чист, а също така предотвратявате разпространението на болести.
  • Поддържане на външния вид: С течение на времето излагането на слънчева светлина може да доведе до избледняване или промяна на цвета на вашата скара. Покривалото за барбекю ще ви помогне да запазите външния вид на скарата в добро състояние, като предотврати избледняването и обезцветяването, причинени от излагането на слънчева светлина.

Какви видове покрития за барбекю се предлагат?

В магазините Kulina се предлагат няколко вида покривала за барбекю, всяко от които има специални характеристики и предимства. Те включват:

  • Полиестерни покрития: Полиестерните покривала са здрави и леки и често се предлагат с допълнителни характеристики като водоустойчивост и UV защита. Те са предпочитан вариант за покрития за барбекю поради достъпната си цена и адаптивност.
  • Полиуретанови покрития: Покритията от полиуретан (PU) са по-нов тип покрития за барбекю, които осигуряват по-добра водоустойчивост и защита от атмосферни влияния. Те са предпочитани от собствениците на грилове, тъй като са леки и здрави.