Подложки

20 items total
Решетка за печене 28 см, de Buyer
42 лв
DB023728
Решетка за печене 32 см, de Buyer
53 лв –9 %
48 лв
DB023732

Поставки - лесен и стилен начин да защитите кухненските си плотове

Триците са изключително практични, а благодарение на дизайнерите са и изключително красиви, що се отнася до външния им вид. Можете да ги използвате, за да защитите кухненските си плотове, независимо дали печете торта или печете шунка и имате нужда от безопасно място, където да поставите съдовете за печене или тавите за торта. Можете също така да ги използвате, за да отложите тенджера със супа или тиган, който току-що е свален от котлона.

В Kulina ще намерите стойки за саксии в различни форми и цветове, а някои от тях са дори сгъваеми. Освен това те са изработени от различни материали, така че сме сигурни, че ще можете да съчетаете подложката със стила на вашата кухня. Някои подложки за тенджери могат да служат и като поставки за тенджери, а понякога се предлагат в комплект.

Имам ли нужда от подложка?

Да, така е! Триците са много полезни не само в кухнята, но и в трапезарията и можете да ги използвате за:

  • предпазват плотовете ви от разрушаване от топлина (не искате да виждате тези характерни кръгове по цялата си кухня, нали?)
  • предпазва кухненските повърхности от надраскване от дъната на тенджери или други съдове
  • сервирайте тенджерите и тиганите си директно на масата, без да рискувате да повредите деликатната им повърхност
  • използвайте ги, за да поставите чайника си върху камината или печките на дърва, за да го запазите червен (уверете се, че материалът е подходящ за високи температури)

Ако изберете текстилни поставки за съдове или подложки за съдове, уверете се, че имате подходяща престилка и кърпи за чай. Кухненският текстил наистина може да направи разликата!