Bugatti

"
Запознайте се с Bugatti, италианската марка, която предлага не само стилни кухненски уреди, прибори за хранене и аксесоари за кухня и трапезария, но и идеята за "Неочаквано ежедневие" - стилно напомняне да ценим малките неща, които ни заобикалят и зареждат всеки ден.
"
47 items total
Up
More products

Bugatti - луксозни италиански кухненски уреди и аксесоари

Bugatti е марка, която произвежда модерни колекции от прибори за хранене, прибори за маса, кухненски съдове, термобутилки и малки, но иновативни кухненски уреди, изпълнени с интелигентност. Като съчетава естетически изследвания и технологии с подчертан италиански дух, марката създава предмети, които притежават изтънчен стил и функционално предназначение. Освен това философията на Bugatti, насочена към бъдещето, безпроблемно интегрира истински местни традиции, което води до уникален и автентичен продукт.

Bugatti колекциите се фокусират не само върху естетическия аспект на дизайна, но и върху съществената практичност, необходима за ежедневните домакински предмети. Концепцията за красотата е застъпена във всички техни колекции.

Bugatti история на марката

Bugatti има богата история на развитие (от 1923 г.), започвайки като професионална работилница, която произвежда никелирани и посребрени месингови прибори. След това компанията е пионер в разработването на сплавта Bugatti и оттогава се е превърнала в съвременна марка кухненски съдове. Първоначално наречена F.lli Bugatti fu Amadio в знак на почит към бащата на петимата братя, които са я основали, Bugatti винаги се е ръководила от силните си семейни връзки и дълбоката си връзка с региона Лумецане в Италия.

Що се отнася до най-новата история на марката, Bugatti навлиза на пазара през 2005 г. с пускането на първия си малък кухненски уред - кафемашината за еспресо Diva, проектирана от Андреас Зигац. Оттогава насам компанията продължава да разширява продуктовата си гама с редица предложения, които се отличават с характерния дизайн на търговската марка и най-съвременното ДНК.

Въпреки дългата си история Bugatti продължава да разширява границите на иновациите в областта на дизайна, естетиката и технологиите. Компанията се ангажира да вложи своето наследство и дух в предмети от ежедневието, създавайки цветен и вълнуващ начин на живот, изпълнен с истории, които си струва да бъдат споделени.

Bugatti философия - неочакваното ежедневие

Издигайки простите ритуали на ежедневието с топлина, магия и чудо, Bugatti иска да обогати ежедневните навици, които извършваме в домашната си среда, да ги направи по-интимни и да ги свърже с най-съкровените ни желания, като предизвика ценно и емоционално пътуване чрез красота и дизайн.

Bugattiфилософията на "Неочакваното ежедневие" подчертава значението на малките неща, които могат да повлияят на ежедневието ни. Тази философия насърчава идеята, че можем да създадем значими преживявания, като приемем допълнителните истински, топли и душевни моменти, които са уникални и изненадващи. Това е стилно напомняне да оценим малките неща, които ни движат всеки ден.

Bugatti's продуктова гама - италианският стил се среща с иновациите

Bugatti, известен също като Casa Bugatti, предлага широка гама продукти за дома, включително кухненски уреди, бутилки за вода, прибори за хранене и кухненски аксесоари. Продуктите им се отличават с уникален и иновативен дизайн, който съчетава форма и функционалност. Bugattiпродуктите са не само визуално привлекателни, но и ефективни и практични за ежедневна употреба. Те използват висококачествени материали и обръщат внимание дори на най-малките детайли, като гарантират, че продуктите им са издръжливи и дълготрайни. Освен това Bugatti се ангажира с устойчивост и екологосъобразност, като използва материали и производствени процеси, които свеждат до минимум въздействието си върху околната среда.

Всички малки кухненски уреди Bugatti интерпретират по нов начин италианския стил, като се отличават със съвременна естетика, съчетана с превъзходен инженерен опит и авангардни технологии, като IoT (интернет на нещата), използван в приложението Bugatti B Chef, и GTH (Glass Tech Hot Semiconductor Technology), използван в Noun, революционния уред за интелигентно готвене.