Polarbox

Polarbox е стилна и удобна хладилна чанта в ретро стил! Опаковайте напитки и сандвичи и прекарайте деня на плажа, точно както Ви харесва. Със студени напитки и пресни закуски времето с любимите хора ще бъде още по-вкусно.
4 items total
Хладилна кутия POP 12л, синя, Polarbox
117,60 лв –53 %
55 лв
PLBXPLB12CRPOP
Охладителна кутия CLASSIC 12 л, тъмно синя, Polarbox
New
PLBXPLB12AZCLASS
Хладилна кутия CLASSIC 12л, лилава, Polarbox
117,60 лв
PLBXPLB12MCLASS

Polarbox - ретро охладители за любителите на забавленията

Polarbox, марка, създадена през 2015 г. от група ентусиасти, които търсеха охладител, който да е не само функционален, но и стилен, се превърна в синоним на ретро охладителите за пътуване. Основателите на компанията искат да създадат продукт, който да е идеален за приключения на открито, пътувания и плаж. Те смятат, че на пазара липсва охладител за пътуване, който да е едновременно издръжлив и привлекателен, и затова решават да създадат такъв.

Polarbox хладилниците се характеризират с ретро стил и вътрешна част, покрита с експандиран полистирен - материал, който се характеризира с голяма лекота и с това, че е отличен топлоизолатор.

Девизът на марката е "Бъди готин, бъди ретро", което перфектно обобщава нейния подход към продуктите. Компанията вярва, че охладителят трябва да бъде не само функционален елемент, но и аксесоар, който отразява личността и стила на потребителя. Затова техните хладилници са идеални за приключенски настроени хора, които обичат да изследват природата със стил.

Polarbox стилове и размери на хладилниците за пътуване

Polarbox хладилниците са красиви и леки и се предлагат в два размера (с вместимост 12 и 20 литра, съответстващи на 15 и 30 кутии) и два стила - Classic и Pop. Моделът Classic е оборудван с кожена дръжка в естествения ѝ цвят, а при модела Pop можете да изберете цвета на дръжката. Кожената каишка може да се регулира в три позиции за гъвкавост, удобство и сигурност при носене.

Polarbox стил и дизайн на охладителите

Една от отличителните черти на продуктите Polarbox е техният стил и дизайн. Хладилниците са вдъхновени от класическите хладилници от 50-те и 60-те години на миналия век и се предлагат в различни ретро цветове, включително тюркоаз, жълто и розово. Марката си сътрудничи и с художници, за да създаде лимитирани серии, които са уникални и привличат вниманието.

И накрая, младите и авантюристично настроени хора обичат продуктите на Polarbox, защото те отразяват тяхната индивидуалност и начин на живот. Вдъхновените от ретро дизайна продукти на марката са идеални за любителите на винтидж стила, а самите продукти са създадени, за да издържат на трудностите при приключения на открито. Polarbox хладилните чаши също така са чудесен повод за разговор, което ги прави идеален аксесоар за социални събития и събирания.

Ако търсите аксесоари, които да ви съпътстват по време на ваканциите, пикниците и дните на плажа, Polarbox е идеалният избор.