Панери за хляб

31 items total
Кошница за хляб DELARA L, 26 см, черна, Blomus BM63872
Кошница за хляб DELARA L, 26 см, бежова, Blomus BM63758
Кошница за хляб DELARA L, 26 см, бежова, Blomus BM64075
Кош за съхранение TELA M, антрацит, Blomus BM68882
Кошница за хляб DELARA M, 21 см, черна, Blomus BM63871
Кошница за хляб DESA S, тъмно сива, Blomus BM64202
Кошница за хляб DESA L, кремава, Blomus
80 лв
BM64207
Кошница за хляб DESA L, сива, Blomus
80 лв –13 %
69 лв
BM64205
Кошница за хляб DESA S, сива, Blomus
70 лв –12 %
61 лв
BM64204
Up
More products

Кошници за хляб - чудесен начин за сервиране на хляб

За какво се използват кошниците за хляб?

Кошниците за хляб се използват за сервиране на хляб и други печени продукти на трапезна маса. Обикновено те се предлагат в различни размери и форми и са изработени от материали като памук, синтетичен плат, алуминий или стомана. Кошниците за хляб често се срещат в ресторанти, кафенета и хотели и могат да се използват както за домашни, така и за търговски цели. Те могат да се използват и в кухнята - върху кухненските плотове или кухненските маси - за съхранение и сервиране на хляб, сладкиши или плодове. Те могат да бъдат добра алтернатива на стандартните кошници за хляб или кошници за плодове.

В общи линии внимателно подбраната кошница за хляб, съобразена с аранжировката на трапезарията или кухнята, може да бъде полезно допълнение към съдовете за хранене и да придаде на масата ви малко чар и оригиналност.

Какво мога да сервирам в кошница за хляб?

В кошница за хляб могат да се предлагат различни храни, включително:

  • хляб,
  • хлебчета,
  • пита, фокача, роти
  • мъфини и кифлички,
  • и плодове

Кои материали се използват за кошниците за хляб?

За изработката на кошници за хляб могат да се използват много материали, като всеки от тях има специфичен външен вид и усещане. Най-типичните материали, използвани за производството на кошници за хляб, са:

  • Памучни, найлонови или полиестерни кошници за хляб - памучните, найлоновите или полиестерните кошници за хляб са леки и дишащи. Те често се използват за съхранение на хляб в кухнята или за сервиране на хляб на масата. Кошницата/подложката от плат обикновено се поддържа от стоманена рамка и се поддържа лесно чиста, тъй като обикновено може да се пере в пералня. Кошниците за хляб, изработени от синтетични тъкани или памук, често се използват за пикници или на открито.
  • Стоманени кошници за хляб - стоманените кошници за хляб са издръжливи и лесни за почистване. Те често се използват на обществени места като кафенета и ресторанти.
  • Тръстикови кошници за хляб - кошниците за хляб, изработени от тръстика, са преносими и екологични. Те често се използват за сервиране на хляб на масата и имат естествен, рустикален вид.
  • Алуминий - леките и издръжливи кошници за хляб, изработени от алуминий, се използват много често в бизнес среди, включително в хотели и кафенета.

Като цяло кошниците за хляб се предлагат в голямо разнообразие от материали и дизайни, всеки от които има различен външен вид и усещане. Изберете от нашата колекция от кошници за хляб, произведени от известни компании като Blomus и не забравяйте да разгледате и нашата колекция от ножове за хляб и кошници за хляб.