Lékué

Lekue предлага иновативни силиконови аксесоари за печене и съдове за готвене, които ще Ви помогнат в бързото, лесно и безпроблемно приготвяне на здравословни ястия и вкусни десерти. Кажете не на рутинното и скучно готвене. Кажете да на Lekue и вижте какво ще се случи във Вашата кухня!
69 items total
Кутия за обяд LUNCHBOX TO GO 1 л, с прибори, черен, Lékué LKE0301030G08M015
Кутия за обеден сос 50 мл, сметана, Lékué LKE0301037V19M017
Бутилка за вода BOTTLE TO GO 600 ml, сметана, Lékué LKE0302018V19M017
Хладилна чанта LUNCHBAG TO GO 4 л, пясък, Lékué LKE0301072M07U150
Хладилна чанта LUNCHBAG TO GO 4 л, сив, Lékué
37 лв –13 %
LKE0301072V19U150
Буркан за обяд БУРАН TO GO 600 ml зелен, Lékué LKE0301020V12U150
Хладилна чанта LUNCHBAG TO GO 4 л, сив, Lékué
36 лв –16 %
LKE0301072G08U150
Up
More products

Lekue - от любов към печенето

Lekue е марка, която помага на любителите на готвенето повече от 30 години. Основана в началото на 80-те години на миналия век в Барселона, Испания, марката е в челните редици на иновативните и функционални кухненски продукти, които помагат на хората да готвят по-ефективно и здравословно.

Основателите на компанията, Хосеп Мария Кастелс и Микел Ллуса, си поставят за цел да създадат марка, която да промени начина, по който хората готвят и пекат. Те искаха да създадат продукти, които да са не само функционални, но и естетични, лесни за употреба и екологични. С оглед на тази визия те започват да разработват гама от кухненски продукти на силиконова основа.

Каталог на продуктите на Lekue

Продуктовата гама на Lekue включва разнообразни кухненски съдове, включително форми за печене, параходи, контейнери за съхранение на храна и прибори. Всички тези продукти са изработени от висококачествен силикон, който е известен със своята издръжливост, гъвкавост и незалепващи свойства. Ангажиментът на марката за устойчивост и екологичност се проявява и в материалите, използвани в нейните продукти, тъй като силиконът е материал, който е безопасен за околната среда и може да се рециклира.

Най-популярният продукт на марката може би са силиконовите форми за печене, които се предлагат в различни форми и размери. Тези формички са изработени от 100% платинен силикон, който е висококачествен силикон, безопасен за използване във фурна и съдомиялна машина. Формите са проектирани като незалепващи, което позволява лесно изваждане на печените изделия, без да е необходимо да се намазняват или да се посипват с брашно.

Парогенераторите на Lekue са друг популярен продукт. Тези тенджери за готвене на пара са предназначени за използване в микровълнова фурна, като позволяват бързо и лесно приготвяне на зеленчуци, риба и други храни на пара. Пароварките са изработени от силикон и са снабдени с капак, който помага за запазване на влажността и крехкостта на храната по време на готвене.

В допълнение към гамата си от кухненски продукти на силиконова основа Lekue предлага и линия от аксесоари и прибори. Те включват всичко - от купи за смесване и шпатули до кухненски таймери и кухненски везни. Всички тези продукти са проектирани така, че да бъдат функционални, издръжливи и лесни за употреба.

Какво е толкова уау! в марката Lekue?

Продуктите на Lekue са изработени от 100% платинен силикон - вид силикон, в който като катализатор се използва само платина (благороден метал), което повишава качеството му и е идеалният материал за производство на калъпи и други продукти, които влизат в контакт с храни.

Един от уникалните аспекти на продуктите на Lekue е техният интелигентен и ефективен дизайн. През годините марката е печелила множество награди за дизайн, включително Red Dot Design Award, Good Design Award и Design Plus Award. Продуктите на марката са известни с изчистените си линии, прост, но функционален дизайн и ярки и смели цветове. Дизайнът на продуктите на Lekue е високо оценен за това, че прави готвенето и печенето по-приятни и по-малко стресиращи, тъй като продуктите са интуитивни за използване и лесни за почистване.

В заключение, Lekue е марка, която се е наложила в производството на кухненски съдове със своите иновативни, функционални и екологични продукти. Ангажиментът на марката към дизайна и устойчивостта е очевиден в гамата ѝ от кухненски продукти на силиконова основа, които през годините са спечелили множество награди за дизайн. Независимо дали сте опитен готвач, или тепърва започвате работа в кухнята, продуктите на Lekue със сигурност ще направят готвенето и печенето по-приятни и по-малко стресиращи.