Mauviel

Mauviel1830 е като професионален готвач - има всички съставки и умение, необходими за приготвянето на вкусно ястие. Разгледайте предложенията на френски, професионални и традиционни тигани и касероли от мед или неръждаема стомана и гответе както Ви харесва.
40 items total
Съд за готвене M'COOK 24 cм, MAUVIEL
659 лв –15 %
556 лв
ML523025
Тиган за сосове 28 см, Mauviel
759 лв –18 %
619 лв
ML521028
Капак за тенджера 28 cм, мед, Mauviel
339 лв –10 %
303 лв
ML680828
Тенджера M'COOK 16 cм, с капак, Mauviel
442 лв
ML523117
Up
More products

Mauviel1830 - много повече от обикновени тенджери и тигани

Mauviel1830 е известна френска марка, която произвежда висококачествени съдове от мед и неръждаема стомана вече повече от 190 години. Компанията е основана през 1830 г. от Ернест Маувиел във Виледие-ле-Поле, Нормандия, Франция. Оттогава марката се е превърнала в синоним на качество, издръжливост и стил в производството на кухненски съдове.

Какво прави тенджерите и тиганите Mauviel толкова специални?

Мисията на Mauviel винаги е била да създава най-висококачествени медни съдове за готвене, които са едновременно функционални и красиви. Марката се гордее с ангажимента си да запазва традиционните френски занаятчийски техники, като същевременно използва модерни технологии за създаване на изключителни съдове за готвене.

Едно от нещата, които отличават Mauviel от другите марки съдове за готвене, е използването на мед като основен материал. Медта е отличен проводник на топлина и позволява равномерно готвене и прецизен контрол на температурата. Освен това медните съдове за готвене са изключително издръжливи и дълготрайни, което ги прави полезна инвестиция за всеки домашен готвач.

Марката се характеризира и с внимание към детайлите и ангажираност към качеството. Всяко изделие е ръчно изработено от квалифицирани майстори във Франция, а марката използва само най-добрите материали, за да гарантира, че съдовете за готвене са не само функционални, но и красиви.

Колекции на Mauviel

Mauviel предлага широка гама от тенджери и тигани, които отговарят на всички нужди за готвене. Mauviel предлага всичко - от тигани за пържене и соте до тенджери и котлони, комплекти от неръждаема стомана и медни съкровища за готвене. Всяко изделие е изработено с грижа и внимание към детайла, като се гарантира, че отговаря на високите стандарти за качество на марката.

Една от най-популярните продуктови линии на Mauviel е колекцията M'heritage, която съчетава мед с неръждаема стомана, за да създаде зашеметяващ и функционален комплект кухненски съдове. Медената външна част осигурява отлична топлопроводимост, а вътрешната част от неръждаема стомана е издръжлива и лесна за почистване.

Друга популярна линия е колекцията M'cook - колекция, предназначена за индукция, солидна и трайна. Тази серия е изработена от 5 слоя, съчетаващи неръждаема стомана, 3 последователни слоя алуминий и външен слой от феритна неръждаема стомана. Това осигурява перфектна проводимост, благодарение на бързото и равномерно разпределение на топлината по целия продукт. Тя се смята за емблематичната колекция на Маувиел1830.

Посетете Kulina и вижте защо нашите клиенти, които обичат както традиционните техники, така и модерните технологии, смятат Mauviel1830 за добра инвестиция за всеки домашен или професионален готвач.