Хранилки за птици и къщички за птици

19 items total
Къщичка за птици, висяща, Eva Solo
72 лв
ES571018
Хранилка за птици, двойна, стъкло, Eva Solo ES571019
Хранилка за птици TUBE 34 см, висяща, Eva Solo ES571043
Хранилка за птици SUET, висяща, Eva Solo ES571016

Хранилки и къщички за птици - осигурете на пернатите си гости подходяща храна

Стилна хранилка за птици като модерна декорация на вашата градина? Защо не?! Хранилките за птици отдавна не са само самоделни конструкции, които децата и техните родители правят, за да хранят птиците през зимния сезон. Както хранилките за птици, така и къщичките за птици също са променили формите си през годините и сега много често приличат на футуристични скулптури или на някакви мистериозни предмети, разпръснати из градината ви.

Друго нещо, което също се е променило, е мястото, където можем да окачим или монтираме хранилката за птици. Преди ги закачахме на дърветата, но сега можем да ги монтираме на прозорците си, за да наблюдаваме отблизо ежедневните занимания на птиците на масата.

Разполагаме с богата колекция от висококачествени хранилки за птици на разумни цени, които са и чудесни подаръци за всеки любител на градината - а ако търсите допълнителни идеи за подаръци, които можете да подарите на любител на градината, разгледайте нашия наръчник за подаръци.

Какво трябва да взема предвид, когато купувам хранилка за птици?

  • какви птици искате да привлечете в градината си
  • къде искате да окачите хранилката си за птици
  • кой дизайн е най-подходящ за вида храна, която искате да предложите на вашите приятели-летец
  • какъв дизайн и цвят ще подхождат най-добре на екстериора на вашия дом и на стила на вашата градина

Кои са най-добрите хранилки за птици?

Хранилките за птици се предлагат в широка гама от размери и форми, за да отговорят на разнообразните изисквания, и се изработват от различни материали, включително неръждаема стомана, пластмаса и стъкло.

Eva Solo предлага голям избор от стилни хранилки и диспенсери за вода за птици, изработени от рециклирани материали, така че не само да помогнете на птиците да намерят храна през зимния сезон, но и да останете екологични.

Освен това хранилките за птици на Eva Solo предлагат различни варианти на разположение. Можете да избирате измежду традиционните хранилки, които могат да бъдат окачени на дърво, да изберете вариант за монтиране на прозорец или да изберете хранилка за птици на стълб.

Те могат да се мият в съдомиялна машина, така че можете да ги поддържате чисти и безопасни през цялото време. Това е много важно, тъй като в хранилките за птици или всъщност в тях птиците разпространяват болести, сред които най-разпространена е салмонелата. Затова е важно редовно да почиствате хранилката си за птици и да се уверите, че изхвърляте старите семена, а след почистването напълвате хранилката с пресни семена.