Liiton

Марката Liiton ще сбъдне Вашата американска мечта, с нея ще се насладите на уискито си при изключителни обстоятелства и с уникални кристални чаши, в които ще се отдели още повече аромат и ще охладят Вашето уиски само за няколко секунди...
14 items total
Чаша за уиски THE PEAKS, комплект 4 бр., Liiton LT20800
Поднос за сервиране MIRRORED 38 cм, кафяв, Litton LT20200

Liiton - марка за любителите на уиски

Liiton е марка, която прави вълни в индустрията за уиски със своята уникална гама от чаши и аксесоари за уиски. Техните продукти - чаши за уиски и карафи, са придобили популярност сред ентусиастите и колекционерите на уиски заради иновативния си дизайн, функционалността и висококачествените материали.

Какво е толкова специалното в продуктите на Liiton?

Liitonнай-забележителните продукти са очилата Mount Everest и Grand Canyon, чийто дизайн е вдъхновен от величествената красота на природата. Дизайнът на чашите е наистина уникален и осигурява зашеметяващо визуално изживяване за любителите на уиски.

Но уникалният дизайн на очилата с планински хребет не е единствената характеристика, която отличава марката от другите подобни на пазара. Liiton продуктите също са:

  • солидни и издръжливи
  • изработени от 100% безоловно стъкло
  • характеризиращи се с тежко натоварено дъно
  • продават се в комплекти с карафи
  • са чудесни подаръци за ценители на уискито

Освен чаши, които се продават в комплекти, Liiton предлага също така карафи, подноси и подложки, за да допълни удоволствието от пиенето и сервирането на уиски.

Liiton - чаши за уиски, които подобряват изживяването при пиене на уиски

Иновативният дизайн и висококачествените материали, използвани в продуктите на Liiton, ви позволяват да охладите уискито си за секунди. Как? Поставете чашите във фризера и ги извадете точно преди да сервирате уиски на гостите си. Налейте уискито. Масата на стъклената основа и планинският дизайн охлаждат уискито, без да го разреждат, както прави ледът. Не е нужно да се забърквате с камъни за уиски.

Liitonпродуктите, проектирани от специалисти по дизайн и уиски, са идеални за любителите на уиски, които ценят не само вкуса на напитката, но и уникалния дизайн и красивия външен вид на аксесоарите за уиски. Чашите на марката не са само за показ, но и за подобряване на изживяването при пиене на уиски. Материалът и формата на чашите поддържат идеалната температура на уискито, без да го разреждат с вода или лед. Това позволява на пиещите да се насладят напълно на вкусовете и ароматите на уискито.

Liiton продуктите са идеални подаръци за него, за баща, брат, приятел или за колегите ви в работата или бизнес партньорите, така че преди да си налеете още една чаша, проверете офертата на Liiton в Kulina.