Wüsthof

Wüsthof е немска семейна компания, която разполага с всички ножове, от които може да се нуждаете във Вашата кухня - сантоку, универсални, за месо, риба, сладкиши и много др. Висококачествени, остри, прецизни, за специални цели. Разгледайте и се насладете!
211 items total
Нож на готвача Crafter Вюстхоф 16 см
488 лв
WU1010830116
Дъска за рязане 50 x 35 cм, Wüsthof
367 лв
WU7296
Нож на готвача CLASSIC IKON 23 cм, Wüsthof
339 лв –5 %
322 лв
WU459623
Нож на готвача CLASSIC 16 cм, Wüsthof
228 лв
WU458216
Комплект ножове с блок CLASSIC SANTOKU VERSION, 5 бр., Wüsthof WU1090270501
Сатър CLASSIC 16 cm, Wüsthof
209,60 лв –6 %
Сатър CLASSIC 16 cm, Wüsthof
На склад (1 бр.)
197 лв
WU468016
Кухненски нож CLASSIC 12 см, Wüsthof
150 лв
WU406612
Китайски нож на готвача CLASSIC IKON 18 см, Wüsthof WU467318
Сантоку нож Chai Dao Classic Wüsthof  17 см
279 лв –6 %
260,80 лв
WU1040135617
Up
More products

Wüsthof – семеен бизнес от 1814 г.

Йохан Абрахам Вюстхоф основава „Shears Factory, Steel and Iron Works" през 1814 г. Благодарение на тримата му сина, компанията расте и придобива все по-голямо признание през годините, а един от тях - Едуард Вюстхоф - в крайна сметка поема фабриката и разширява продуктовата гама, за да включи 1200 модела на различни ръчно изработени джобни ножове, ножове за хляб, зеленчуци и месарски ножове. В същото време другият брат Робърт Вюстхоф - заминава за Америка, където в крайна сметка успява да установи нови бизнес отношения, които донасят първокласните остриета на семейство Вюстхоф в САЩ. Междувременно братята му в Германия се възползват от процеса на индустриализация и купуват парна машина, разширявайки производството и подавайки заявления за патенти, както и за емблематичното лого на тризъбеца.

Днес компанията все още остава в семейни ръце и вече седмото поколение членове на семейството, братовчедите Виола и Харалд Вюстхоф, управляват компанията, която се превръща в един от най-иновативните производители на ножове в света.

Какви ножове използва Гордън Рамзи?

Качеството на ножовете се доказва не само от мястото, на тяхното производство - Солинген, Германия, наречен ,,Градът на остриетата", но и също от най-известните готвачи.& nbsp;Гордън Рамзи използва ножове Wüsthof в онлайн курса си за готвене и според него най-важните ножове, които трябва да имате в кухнята са:

и всичко това може да бъде намерено в офертите на Wüsthof.

Wüsthof - мисия и визия

Идеята на марката Wüsthof винаги е била една и съща - да усъвършенства най-важното: висококачествени, ковани ножове за домашна и професионална употреба.& nbsp;

Целта на компанията е да предложи на любителите на храната, ентусиастите в готвенето и готвачите по цялия свят изключително остри, висококачествени ножове, които са красиви, функционални и в същото време перфектно балансирани.

Емблематични продукти и изключителни характеристики

Една от най-продаваните серии ножове Wüsthof е вече емблематичната серия Classic, която включва:

Всички тези ножове - подобно на всички останали от офертата на компанията - се произвеждат в Солинген, Германия. Това е регион, известен като града на остриетата и столица на перфектния нож, в който работят най-квалифицираните майстори на ножове в света. Местоположението гарантира, че остриетата на Wüsthof са наистина необикновени.

В допълнение към ножовете, Wüsthof предлага на своите клиенти дъски за рязане (подходящи за остриетата на ножовете), точила за ножове(електрически, диамантени и керамични точила), кутии за готварски пособия, калъфи за ножове, вилици за месо, блокове за съхранение на ножове и магнитни или дървени стойки за ножове.