Nachtmann

Nachtmann са елегантни, луксозни кристални чаши, които ще се превърнат в украса на Вашата маса - както всеки ден, така и при специални поводи. Чаши, декантери, чаши за вино и уиски, вази - изберете вечната класика.
137 items total
Up
More products

Nachtmann - най-добрият баварски кристал

Nachtmann е добре позната марка в света на кристалните стъклени изделия, известна с изключителното си качество и уникален дизайн. Марката произвежда продукти от фин кристал повече от 180 години и е известна с прецизната си изработка и внимание към детайлите.

История на марката Nachtmann

Марката Nachtmann води началото си от Баварската гора в Германия, където е основана през 1834 г. Стилизираното N в логото на NACHTMANN означава инициала на името на основателя на компанията, Joh. Майкъл Nachtmann. Марката бързо става известна с висококачествените си кристални продукти и скоро разширява обхвата си на международните пазари.

През 2004 г. марката Nachtmann е придобита от Riedel, известна австрийска компания за производство на кристални изделия. Това сливане позволи на Nachtmann да разшири продуктовата си гама и да подобри още повече репутацията си за изключително качество.

Материали, използвани в производството

Nachtmann използва само най-добрите суровини при производството на своите изделия от кристално стъкло. Стъклото на марката е изработено от специален вид кристал, който се слави със своята чистота и блясък. Този кристал е също така изключително издръжлив, което гарантира, че продуктите на Nachtmann могат да се ползват дълги години.

Nachtmannпродуктовата гама на компанията

Nachtmann предлага широка гама продукти от кристално стъкло, включително различни видове чаши - чаши за вино, бира, шампанско и уиски, но също така и купи, чинии за сервиране на закуски и чинии за торти. Всеки продукт е проектиран така, че да подобри изживяването при пиене и да подобри представянето на напитката.

Какво е толкова специалното в чашите за уиски на Nachtmann и серията Punk

Nachtmannчашите за уиски са особено забележителни със своя смел дизайн. Дизайнерите на марката са създали гама от чаши за уиски, които са не само функционални, но и естетически издържани. Тези чаши са проектирани така, че да подчертават аромата и вкуса на уискито, създавайки едно наистина изключително изживяване при пиене.

Серията Nachtmann Punk е колекция от кристални изделия с поразително уникален дизайн. Колекцията включва чаша за уиски, чаша за дълго питие и чаша за бира, като всяка от тях има смел, вдъхновен от пънк модел, гравиран върху кристала. Дизайнът е остър и модерен, което прави серията Punk популярен избор за тези, които искат да добавят нотка индивидуалност към своята колекция от съдове за напитки. Въпреки нетрадиционния си дизайн серията Punk е изработена със същата прецизност и внимание към детайла, както всички продукти на Nachtmann, което гарантира, че всяка чаша е с най-високо качество.

German Design Award за Nachtmann's SPHERE glass series

През 2016 г. серията от стъкла Nachtmann's SPHERE беше отличена с престижната награда German Design Award (серията беше наградена в категорията "Special Mention"). Преди това е удостоен с наградата Red Dot Design Award през 2015 г. и Bayerischer Staatspreis през 2014 г. за отличния си дизайн. Тази серия включва редица красиво изработени стъклени изделия, включително чаши за уиски, флейти за шампанско и чаши за вино. Всеки продукт от серията се характеризира с уникална сферична форма, която е едновременно визуално зашеметяваща и функционална.

Защо хората оценяват дизайна на Nachtmann?

Хората оценяват дизайна на Nachtmann, защото е едновременно елегантен и функционален. Кристалните стъклени изделия на марката са проектирани така, че да подобрят изживяването при пиене и да издигнат презентацията на напитката. Освен това продуктите на Nachtmann са известни с изключителното си качество и издръжливост, което ги прави разумна инвестиция за тези, които ценят финото кристално стъкло.

В заключение, Nachtmann е марка, която произвежда изключителни продукти от кристално стъкло вече повече от 180 години. Използването на висококачествени материали, прецизната изработка и смелият дизайн на марката я превърнаха в любима сред любителите на кристални изделия по целия свят. Независимо дали търсите чаши за вино, бира, шампанско или уиски, в Nachtmann има продукт, който ще подобри преживяването ви при пиене и ще подобри представянето на вашата напитка.