Уреди за палачинки

2 items total
Машина за палачинки LONO 33 см, WMF
206 лв
WM0415120011
Уред за палачинки CM 2199, Severin
160 лв
SEVECM2199

Крепообразуватели - идеален уред за приготвяне на вкусни тънки крепи и палачинки

Какво е електрическа крепираща машина?

Електрическата машина за креп е кухненски инструмент, предназначен за бързо и безпроблемно приготвяне на тънки, кръгли и вкусни крепи. Тя се състои от плоска кръгла повърхност за готвене, която се нагрява от електрически нагревателен елемент и често е покрита с незалепващ материал.

Някои модели, налични в Kulina, се предлагат и с допълнителни аксесоари, като например обръщач за крепи или разпръсквач на крепи.

Нуждаете ли се от машина за крепиране?

Ако приготвяте палачинки само от време на време, можете да използвате обикновения си тиган или тиган за палачинки, но ако вие или семейството ви сте любители на палачинките и ги приготвяте постоянно, разстилачът за палачинки ще бъде добър избор.

Електрическите крепиращи машини са предпочитани както от начинаещи, така и от опитни готвачи, тъй като са лесни за употреба, ефективни и гарантират перфектни резултати. Нашите електрически крепиращи машини са внимателно подбрани от реномирани производители като WMF и Severin.

Как да използвам електрическа крепираща машина?

Как да приготвяте палачинки с електрическа крепираща машина? Просто е!

  • Пригответе тестото и загрейте машината.
  • Изсипете малко количество тесто в центъра на повърхността за готвене и го разнесете равномерно с помощта на крепираща пръчка.
  • След това изпечете палачинката за 30-60 секунди, обърнете я, изпечете я за още 30-40 секунди, извадете я с помощта на шпатула и повторете процедурата, докато приготвите всички необходими палачинки.

По време на работа с устройството е изключително важно да се спазват инструкциите и предпазните мерки на производителя и да се носят ръкавици за готвене или друга термоустойчива ръкавица.

Какво можете да приготвяте на електрическа крепираща машина?

Електрическата машина за креп може да се използва за приготвяне на различни ястия, различни от креп. Това са само някои от тях:

Палачинки: За приготвянето на вкусни палачинки може да се използва електрическа машина за крепиране. Просто изсипете тестото за палачинки върху горещия тиган и го обърнете, когато се появят мехурчета.

Тортили: Направете сами тортили у дома с помощта на електрическа машина за крепиране. Смесете брашното, солта, водата и олиото, за да получите тесто. Тя трябва да се разточи на тънко и да се изпече на машина за креп, докато стане леко кафява.

Сандвичи със сирене на скара: За да приготвите хубав сандвич със сирене на скара, поставете хляба и сиренето на скарата и печете, докато сиренето се разтопи, а хлябът стане хрупкав.

Кесадиля: Електрическата машина за креп е идеална и за приготвяне на хрупкави кесадили. Сложете предпочитаната от вас плънка в тортила, сгънете я наполовина и я изпечете на машината за креп, докато стане хрупкава и златиста.