180 items total
Форма за торта DELIBAKE J1641174 19 cм, Tefal
25 лв
TEFJ1641174
Форма за пай 13 cм, червена, керамика, Staub ST405111630
Up
More products

Тавичка за печене - задължителен елемент във всяка кухня

Форми за торта - всичко, от което се нуждаете за перфектно сладко удоволствие!

Тавата за печене е един от основните кухненски продукти. Дори и да не печете торта всяка събота, все пак искате да приготвите нещо сладко от време на време (за рожден ден, специална вечеря или семеен повод), а една качествена форма за торта със сигурност може да ви помогне да направите впечатление на гостите!

В Kulina ви предлагаме богат избор от различни видове тави за печене, като например:

Как да изберем идеалната тава за печене?

  • помислете за вида на тортата, която искате да изпечете
  • помислете от какъв размер се нуждаете - малка форма за кекс ще бъде идеална за двама ви, но може да се окаже недостатъчна за голямо семейство, което желае десерт след вечеря
  • изберете подходящия материал за вашата тенджера. Силиконовите тигани (като тези, предлагани от Lekue) са много удобни и позволяват лесно изваждане на тортите, дори ако имат много креативна форма. Стоманените тигани имат незалепващо покритие, а медните изглеждат като милион долара в кухнята ви

Как да се грижите за формите за торта?

Ако искате вашият класическа форма за кекс форма за хляб да издържи цял живот, се уверете, че спазвате някои основни правила, като например:

  • не използвайте инструменти, които могат да надраскат незалепващото покритие (не забравяйте да покриете тигана с малко масло и галета или да добавите малко олио, за да може сладкишът ви да се извади лесно)
  • някои производители препоръчват да намажете с мазнина формата си за торта преди съхранение
  • по-добре е да измиете на ръка форма за кекс , а ако искате да използвате съдомиялна машина, проверете инструкциите на производителя.