Поставки за четки за зъби

37 items total
Поставка за четка за зъби TOMMY , бяла, Koziol KOZ1450125
Up
More products

Държачи за четки за зъби - за перфектна организация на банята

Поставките за четки за зъби са практични аксесоари за баня, предназначени за поставяне на четки за зъби и други материали за дентална хигиена, като например паста за зъби. Обикновено те се предлагат в различни размери, форми и цветове и са изработени от различни материали, включително пластмаса, стъкло, порцелан, керамика, неръждаема стомана или метал. Поставките за четки за зъби могат да бъдат свободностоящи (за поставяне върху плота или умивалника в банята) или да се монтират на стена или огледало.

Поставките за четки за зъби помагат да се поддържат подредени и удобни принадлежности за дентална хигиена. Освен това те могат да предотвратят предаването на микроби, като разделят и съхраняват четките за зъби в изправено положение, за да могат да изсъхнат между отделните употреби.

В Kulina ще намерите много модели държачи за четки за зъби от известни производители, включително Blomus, Brabantia, и Joseph Joseph. Те често се предлагат като елемент от по-голяма колекция от аксесоари за баня и могат да бъдат закупени заедно с подходящи дозатори за сапун, сапунерки и поставки за тоалетна хартия. Разгледайте ги и придайте на банята си елегантен вид!

Какъв е най-добрият начин за съхранение на четка за зъби?

Идеалното място за съхраняване на четка за зъби е в поставка или чаша, която е направена така, че да я държи изправена и отделена от други четки за зъби. Ето някои насоки за правилна поддръжка на четките за зъби:

  • Разделете четките за зъби: Ако е възможно, съхранявайте четките за зъби отделно, за да предотвратите пренасянето на бактерии и микроби.
  • Използвайте чаша или държач: Поставките или чашите за четки за зъби са създадени, за да държат четките за зъби в изправено положение и далеч от други елементи в банята.
  • Съхранявайте четките за зъби сухи: След употреба четките трябва да се изплакнат добре с вода, а излишната вода да се изтръска. След това четката за зъби трябва да се държи в държач, за да може да изсъхне.
  • Избягвайте да ползвате общи четки за зъби: Изключително важно е да използвате собствената си четка за зъби и да избягвате използването на чужда. Споделянето на четки за зъби може да доведе до пренасяне на бактерии и микроби.
  • Редовно сменяйте четките за зъби: Четките за зъби трябва да се сменят на всеки три до четири месеца или по-рано, ако косъмчетата започнат да се накъсват или износват.

Колко време издържа една четка за зъби?

Според Британската асоциация на стоматолозите четката за зъби трябва да се сменя на всеки три до четири месеца или по-рано, ако косъмчетата започнат да се накъсват или износват.

Това е така, защото с течение на времето косъмчетата на четката за зъби могат да изгубят част от способността си ефективно да премахват плаката и микробите от зъбите и венците.

Освен това е изключително важно периодично да почиствате четката си за зъби, като я измивате с вода след всяка употреба и я поставяте в поставка за четка за зъби , където може да изсъхне на въздух. Важно е също така да почиствате редовно държачите за четки за зъби, тъй като водата, която се стича от четките за зъби, се натрупва в тях.