Miller Harris

Променете атмосферата в интериора си с висококачествени ароматни свещи и домашни дифузери от Miller Harris. Уникални аромати, изискан дизайн, първокласно качество - за вас и вашия дом.
12 items total
Арома дифузер FIGUE 150 мл, Miller Harris
152 лв
MHRFIGD001
Ароматна свещ FIGUE 220 г, Miller Harris
129 лв –13 %
112 лв
MHRFIG001
Ароматна свещ ROSE, 220 г, Miller Harris
129 лв –13 %
112 лв
MHRROSE001
Арома дифузер TABAC, 150 мл, Miller Harris
153 лв
MHRTABD001
Ароматна свещ SANTAL, 220 г, Miller Harris
125 лв
MHRSAN001
Ароматна свещ TABAC, 220 г, Miller Harris
125 лв
MHRTAB001
Арома дифузер TEA, 150 мл, Miller Harris
159 лв –13 %
138 лв
MHRTEAD001

Miller Harris луксозни аромати за вас и вашия дом

Miller Harris е британска парфюмерийна къща, основана през 2000 г. от новаторката Лин Харис. Марката е известна със своите уникални и луксозни аромати и се е превърнала в култова сред любителите на парфюми по целия свят.

Манифестът на марката е да разработва емблематични, уникални и естествени луксозни продукти с глобална привлекателност - от сърцето на Лондон.ДНК на Miller Harris е фокусирана върху идеята за създаване на аромати, които са едновременно иновативни и вечни. Марката вярва, че ароматът е форма на изкуство и че всеки парфюм трябва да бъде уникален израз на творчество и майсторство. Miller Harris е посветена на използването само на най-добрите съставки, а всеки аромат е внимателно изработен, за да се гарантира най-високото му качество.

Miller Harris - аромати за вас, вашето тяло и вашия дом

Продуктовата гама на Miller Harris включва широка гама аромати за мъже и жени, продукти за баня и тяло, както и аромати за дома, които ще променят атмосферата в интериора ви. От елегантни и изтънчени аромати до по-игриви и младежки аромати - марката предлага по нещо за всеки. Някои от най-популярните аромати от Miller Harris включват класическия L'Air de Rien, който е вечен и елегантен аромат, и яркия и закачлив La Fumée Alexandrie.

Miller Harris's домашни дифузори и ароматни свещи се произвеждат в Обединеното кралство и се характеризират с уникални аромати и минималистични, елегантни опаковки. Свещите са с големи, тежки буркани с вместимост 220 г. Съдовете се предлагат в нежни цветове с елегантен дизайн с надписи и са проектирани така, че да създават усещане за фин стил и спокойствие във всяко жилищно пространство. Всяка свещ се излива ръчно, за да се осигури равномерно горене, а времето за горене е 50 часа. Свещите са изработени от естествен восък - перфектна смес от соя и рапица, и създават перфектно горене и аромат.

Всички продукти на Miller Harris са подходящи за вегани и не съдържат фталати, изкуствени оцветители, парабени и формалдехид. Марката използва високо съдържание на естествени суровини и напълно рециклируеми опаковки без целофан, сертифицирани от FSC.

Повече от аромат...

Това, което отличава Miller Harris от другите марки парфюми, е качеството и сложността на ароматите. Всеки аромат се създава само от най-добрите съставки и е предназначен да бъде уникален и запомнящ се. Марката се ангажира и с устойчивостта и използва само естествени и етични съставки в своите продукти.

Miller Harris са идеални за всички, които ценят качеството и лукса. Независимо дали сте любител на ароматите, или просто търсите уникален и запомнящ се аромат, Miller Harris има какво да ви предложи. Ароматите на марката са подходящи и за подарък, тъй като са елегантни и непреходни.

В заключение, Miller Harris е британска модна парфюмерийна къща, посветена на създаването на иновативни и непреходни аромати. Ангажиментът на марката за качество и устойчивост я отличава от другите марки парфюми, а широката гама от аромати предлага по нещо за всеки. Независимо дали сте любител на ароматите, или просто търсите луксозен и запомнящ се аромат, Miller Harris е марка, която си заслужава да бъде проучена.