Microplane

Microplane е марка, която се специализира в луксозни, качествени кухненски рендета. Най-острите и надеждни остриета, произведени в САЩ, ще се справят с всички видове храни - зеленчуци, сирене, джинджифил и индийско орехче - улесняват работата в кухнята.
26 items total
Ренде мандолина GOURMET, Microplane
61 лв
MI45044
Ръкавици за защита от порязване, Microplane MI34027
Мелничка за подправки, черна, Microplane
54 лв
MI48960
Кухненско ренде - свръх едро GOURMET, Microplane MI45011
Ренде за фино настъргване GOURMET, Microplane MI45004
Стъргалка за крака BC BOX, розова, Microplane MI70505
Ренде за средно настъргване GOURMET, Microplane MI45000
Мелничка за подправки, черна, Microplane MI48060
Ренде за чесън SPECIALITY, Microplane
40 лв –7 %
37 лв
MI48914
Ренде за рязане на ленти GOURMET, Microplane
62 лв
MI45041
Ренде за твърди сирена GOURMET, Microplane
62 лв
MI45009
Up
More products

Microplane - най-добрите кухненски рендета в света

Microplane е основана от Ричард и Грейс Грейсфа. Първоначално двойката се занимава с производство на дървообработващи инструменти, но открива, че техните распери, изобретени през 1990 г. в съвместно притежаваното от тях предприятие за производство по договор, Grace Manufacturing Inc., в Ръселвил, Арканзас, САЩ, са чудесен продукт с голям потенциал. Двойката решава да промени бизнеса си и да създаде кухненски инструменти, специално предназначени за настъргване и почистване на костилки, които бързо печелят популярност сред готвачите и домашните готвачи и се превръщат в основа за бъдещия успех на компанията.

Мисията на компанията и наградите

Microplaneе да предоставя на клиентите си висококачествени кухненски инструменти, предназначени да направят готвенето и печенето по-лесни и приятни.

Microplaneангажиментът към качеството и иновациите е донесъл на компанията множество награди за дизайн през годините. През 1999 г. на Международното изложение за домакински уреди бе присъдена наградата за иновации в кухнята. Оттогава досега компанията е спечелила множество награди за своите продукти, включително Red Dot Design Award, iF Design Award и Good Design Award, като последната е Red Dot Award: За скарите от серията Black Sheep.

Microplane обезмаслител - задължителен елемент в кухнята ви!

Един от най-популярните продукти на Microplane е ножът за почистване на циреи. Сепараторът Microplane е предназначен за бързо и лесно отстраняване на кората от цитрусовите плодове, което го прави популярен инструмент сред готвачите и пекарите. Кората има дълго и тясно острие с малки, остри като бръснач зъбчета, които улесняват настъргването на кората от плода, без да се отстранява горчивата сърцевина. Microplane се отличава от другите машини за почистване на циреи, тъй като остриетата му са изключително остри и разположени близо едно до друго, което позволява по-фино настъргване/настъргване. Освен това се използва по-бързо от ножа за много задачи и е здрав и издръжлив.

Microplane също произвежда гама от кухненски рендета, предназначени за различни видове храни. Рендетата на компанията са известни със своята прецизност и острота, които улесняват настъргването на сирене, зеленчуци и други съставки с минимални усилия.

От скромното си начало като компания за дървообработващи инструменти Microplane се превърна в световна марка, известна с производството на едни от най-добрите рендета и ножове за настъргване на плодове и зеленчуци на пазара, които продължават да са любими както на домашните готвачи, така и на професионални готвачи като Гордън Рамзи.