Koziol

Koziol означава весели проекти, оригинална цветова гама, практичен дизайн много разновидни продукти за кухнята, банята, хола и градината от устойчиви материали. Дизайнерска игра в която ще се влюбите от пръв поглед!
Koziol
147 items total
Етажерка за храна BABELL BIG 53 см, корал, Koziol KOZ7185704
Up
More products

Koziol - дизайн, произведен в Германия, с чиста съвест

Koziol е известна немска марка, която проектира и произвежда иновативни и устойчиви продукти за дома и офиса. Марката е основана през 1927 г. от Бернхард Koziol, занаятчия и предприемач, който първоначално се специализира в производството на инструменти и аксесоари за обувната промишленост.

През годините Koziol се развива и разширява гамата си от продукти, превръщайки се във водеща марка в европейската дизайнерска индустрия. Днес компанията е известна със своите функционални, забавни и стилни продукти, изработени от екологично чисти материали.

Koziolе да създава продукти, които са не само естетически издържани, но и устойчиви и щадящи околната среда. Марката използва предимно рециклируеми и биоразградими материали като термопластмаса и бамбук, като избягва използването на вредни химикали и токсини.

Koziol характеристики на производството и продуктите

Като цяло марката Koziol и нейните продукти могат да се характеризират със следните особености:

  • много широка гама от цветове
  • модерен дизайн
  • забавен, неформален подход към декора на дома
  • най-съвременни технологии
  • проектирането, разработването, изработването на модели, конструирането на матрици, експедицията и маркетинга се извършват на едно място, което намалява до минимум нуждите от транспорт и увеличава устойчивостта на околната среда
  • без термореактивни пластмаси, без BPA, без омекотители
  • всички производствени отпадъци на компанията се рециклират

Koziol продуктова гама на марката

Koziol предлагането е изключително широко. Продуктовата гама на Koziol обхваща голямо разнообразие от артикули - от кухненски инструменти и аксесоари за трапезна маса до декорации за дома и градината, аксесоари за пикник, аксесоари за домашния офис, лампи и дома - всички с отличителен и разпознаваем стил.

Някои от най-популярните продукти на Koziol включват етажерка за хранаBabell - модулна и подреждаща се многоетажна чиния за сервиране или стойка за торта, Koziol Bottichelli ванички и органайзери в различни форми, размери и цветове, чанти за пазаруване Tasche в различни размери или купа за салатаLeaf. Марката предлага и гама от аксесоари за домашния офис и банята.

Една от причините, поради които хората намират продуктите Koziol за привлекателни, е комбинацията от функционалност и естетика. Продуктите на марката са не само полезни, но и визуално приятни, като придават стил и индивидуалност на всяко пространство. Освен това ангажиментът на марката за устойчивост и екологичност се харесва на клиентите, които ценят етичното и отговорно потребление.