Clean

CLEAN е марка за аромати за тялото и дома, която цени простотата, екологичното съзнание и носталгията. Нейната колекция от аромати за дома с красиви домашни дифузери и ароматни свещи ще ви върне към щастливи спомени и ще създаде успокояваща среда, като същевременно се съобразява с въздействието върху планетата. Бъдете ЧИСТИ.
7 items total
Аромадифузер FRESH LINENS 177 ml, Clean
New
117 лв
CLN80068918000
Ароматна свещ WARM COTTON 227 g, Clean
New
96 лв
CLN80088018000
Аромадифузер RAIN 177 ml, Clean
New Outlet
117 лв –25 %
87 лв
CLN80068118000
Аромадифузер WARM COTTON 177 ml, Clean
New Outlet
117 лв –25 %
87 лв
CLN80068018000
Ароматна свещ FRESH LINENS 227 g, Clean
New Outlet
96 лв –25 %
72 лв
CLN80088918000
Ароматна свещ RAIN 227 g, Clean
New Outlet
96 лв –25 %
72 лв
CLN80088118000
Ароматна мъгла RAIN 148 ml, Clean
New Outlet
62 лв –25 %
46 лв
CLN80058118000

CLEAN - марка за парфюми за тяло и дома с грижа за екологията

CLEAN е марка парфюми, която изпреварва времето си, когато представя първия си парфюм през 2003 г. Визията на основателя е да създаде нов тип аромат, който да е свеж, чист и прост, вдъхновен от обикновеното парче сапун. Философията на марката се върти около простотата, а обещанието ѝ е да предоставя на клиентите всичко, от което се нуждаят, и нищо, което не им е необходимо.

CLEANса линейни, което означава, че това, което усещате при първото си впечатление, остава непроменено до последната нотка. Това ги прави идеални за наслагване, което позволява на клиентите да създават уникални и персонализирани аромати. Фокусът на марката върху носталгията е очевиден в нейните аромати, които предизвикват утешителни и щастливи спомени и отбелязват специални моменти от живота на хората.

CLEAN - една от първите марки "зелени" парфюми на пазара

Едно от уникалните предимства на CLEAN е екологичното му съзнание. Марката е една от първите "зелени" марки за парфюми на пазара и нейният ангажимент за устойчивост е очевиден във всичко, което прави. Опаковките им са изработени от 100% рециклирани и рециклируеми материали, а мастилата им са на водна основа и нетоксични. Алкохолът, използван в ароматите, е нетоксичен и се произвежда от царевица, което го прави изключително устойчив на въздействието на кожата.

CLEANдомашни дифузери и ароматни свещи

CLEAN има и колекция аромати за дома, която включва дифузери за дома и ароматни свещи. Тези продукти са проектирани с оглед на устойчивостта и екологичността. Съставките, използвани в колекцията, са с етичен произход, а опаковките са изработени от хартия, сертифицирана от FSC, и целофан на царевична основа. Партньорствата на марката със земеделски производители и общности гарантират, че съставките, използвани в продуктите, се отглеждат по устойчив начин с минимално въздействие върху планетата.

CLEANза ароматните свещи се използва натурален соев восък и фитил от 100% памук. Те не съдържат парабени и оцветители и се предлагат в стъклени опаковки за многократна употреба и рециклиране. Опаковките са изработени от сертифицирана хартия и са отпечатани с мастила от соя и на водна основа. CLEANангажиментът на компанията да не се подлага на жестокост се отнася и за нейните ароматизирани свещи, които не са тествани върху животни.

CLEAN - аромат на носталгия и добри спомени

В обобщение, CLEAN е марка, която цени простотата, екологичното съзнание и носталгията. Техните аромати и колекция аромати за дома са създадени, за да предизвикват щастливи спомени и да създават комфортна среда, като същевременно се съобразяват с въздействието върху планетата. CLEANангажираността на марката към устойчивото развитие и отговорното поведение я отличава от другите марки парфюми, което я прави отличен избор за съзнателни потребители, които искат да окажат положително въздействие.