COLE & MASON

Cole & Mason е традиционен производител на качествени електрически и ръчни мелнички за сол и пипер, хаванчета и съдове за билки и подправки. Специалист по добрия вкус във Вашата кухня!
15 items total
Хаванче 14 см, гранит, Cole & Mason
87 лв
CMH100279
Кутии за подправки с поставка, 20 бр., Cole & Mason CMH121809
Поставка за мелнички, акрил, Cole & Mason CMH306119
Хаванче 18 см, гранит, Cole & Mason
120 лв
CMH100379
Мелничка за сол 14 см, Cole & Mason
48 лв
CMH50502P
Мелничка за черен пипер 14 см, Cole & Mason CMH50501P
Мелничка за черен пипер KESWICK 18 см, Cole & Mason CMH12301G

Cole & Mason - за по-добър вкус във вашата кухня

Cole & Mason е известна марка в света на кулинарните инструменти и аксесоари. Компанията е основана в Англия през 1919 г. и има богата история на производство на висококачествени и иновативни продукти, които са издържали проверката на времето.

Основателите на марката, Ричард Райт и Нийл Мейсън, имат идеята да създадат висококачествени мелнички за сол и пипер, които да могат да се използват както в домашната, така и в професионалната кухня. Продуктите им бързо придобиват репутация на прецизни и издръжливи и скоро компанията започва да разширява продуктовата си линия, включвайки други кухненски аксесоари и приспособления.

Днес Cole & Mason е известна с широката си гама от кухненски инструменти и аксесоари, включително мелнички за сол и пипер, стелажи за билки и подправки, съдове за наливане на олио и оцет и много други. Продуктите на марката се предлагат в над 60 държави по света и се използват както от професионални готвачи, така и от домашни готвачи.

Какво е толкова специалното в Cole&Mason?

Една от причините, поради които Cole & Mason е толкова специална, е нейният ангажимент към качеството и иновациите. Марката използва само най-добрите материали за изработката на своите продукти, включително висококачествена неръждаема стомана, естествено дърво и кристално чист акрил. Всеки продукт е проектиран с мисъл за потребителя, с акцент върху ергономичността и лекотата на използване.

Друго нещо, което отличава Cole & Mason, е нейната отдаденост на устойчивостта. Марката се ангажира да намали въздействието си върху околната среда и използва екологични материали и производствени методи, когато е възможно. Например дървените продукти на марката се добиват от устойчиво управлявани гори, а опаковките й са изработени от рециклирани материали.

Cole & Mason - продуктите, които хората обичат

Най-известните продукти на Cole & Mason несъмнено са мелничките за сол и пипер. Тези мелници са известни с прецизните си механизми за смилане, които гарантират, че солта и пиперът се смилат до перфектна консистенция всеки път. Мелниците се предлагат в различни стилове и покрития - от акрилни и класически дървени модели до елегантни и модерни модели от неръждаема стомана. Мелничките от първокласната гама мелнички на марката - Derwent - предоставят на потребителя пълен контрол с 6 предварително зададени нива на смилане за пипер и 3 предварително зададени нива на смилане за сол, за да се осигури прецизно регулиране на смилането от фино до едро.

Освен с мелничките си за сол и пипер, Cole & Mason е известна и с иновативните си стелажи за билки и подправки. Тези стелажи имат уникален дизайн, който позволява на потребителите лесно да съхраняват и да имат достъп до билките и подправките, като същевременно ги запазват свежи и ароматни. Можете да ги намерите и в Kulina.

В продължение на един век Cole & Mason е спечелила репутацията си на компания, която се отличава с качество и иновации. Със своя ангажимент за устойчивост, внимание към детайла и отдаденост на удовлетвореността на потребителите, не е чудно, че марката се е превърнала в нарицателно име в кухните по целия свят.