307 items total
Стоманен тиган CARBONE PLUS 28 cм, de Buyer
134 лв –39 %
81 лв
DB511028
Тенджера INOCUIVRE 24 см, мед, de Buyer
1 690 лв –49 %
861 лв
DB644724
Тенджера INOCUIVRE 16 см, мед, de Buyer
899 лв –41 %
524 лв
DB646616
Up
More products

De Buyer - защото всяка рецепта крие тайна

Наследството и уменията, предавани от поколения

Създадена във Вал д'Ажол във Вогезите, компанията de Buyer е истински семеен бизнес „Произведено във Франция", фокусиран върху високо качество, наследство, френски традиции и умения, предавани от поколенията.

Историята на de Buyer започва през 1830 г. с производството на прибори за хранене в малка ковачница във Вал д'Ажол от метали, добивани в местния район. Компанията винаги е работила с професионалисти в кулинарията, за да разработи и произведе „истински" прибори, от които хората се нуждаят и използват, работещи с набор от материали (стомана, алуминий с покритие, неръждаема стомана, мед и др.), съответстващи на различните методи на готвене, които характеризират традиционната френска кухня.

От самото начало компанията e отворена за иновации, за да подобри качеството на своите домакински продукти, а знанията и опитът се предаваха от родител на дете. В резултат на това de Buyer притежава "ноу-хау", което заедно с отдадеността на традиционната френска кухня, модерните технологии и страстта към тяхната работа, правят марката и нейните продукти задължителни за много известни готвачи от цял свят, които знаят, че имат правилните средства за готвене и те са от решаващо значение за успеха на техните рецепти.

"Половината от работата на добрия готвач е да разполага с правилните продукти, подпомогнат от страстни занаятчии, които ни дават шанса да изведем рецептата на най-високо ниво" Мишел Рот

De Buyer – мисията и ценностите на легендарните съдове за готвене

Целта на De buyer през поколенията е била да проектира и произвежда прибори, които безусловно отговарят на нуждите, както на професионалните, така и на любителите готвачи. Компанията De Buyer има дълбоко уважение към своето семейно и местно наследство, както и към френската кулинарна традиция. В продължение на почти 200 години автентичността, страстта към вкусната и питателна кухня и ангажираността са били основните ценности на техния бизнес.

De Buyer е удостоена с " Компания за живо наследство " признание от френската държава, но компанията не само следва традиционните методи на производство, но също така се грижи за отговорна и информирана консумация. Продуктите са направени да издържат, компанията закриля красивата област Вогези, където осъществява своята дейност и е първият бизнес в кулинарния сектор във Франция, който получи "образцово ниво на КСО ангажираност" етикет от AFNOR(Френската асоциация за стандартизация) за положените грижи за благополучието на своите служители. Положителното въздействие върху обществото и околната среда и приносът към икономическото развитие на региона са в основата на подхода на de Buyer към бизнеса

Мишел Рот, който е посланик на компанията, обяснява:„De Buyer олицетворява всички ценности, на които държа: вярност, простота, уважение, работа, майсторство и ангажираност към местния регион. Тези ценности също демонстрират високи постижения без гордост. Това са рядко срещани качества и те правят възможно компанията да се откроява."

Продуктите на De Buyer – за вашата кухня, за години напред, за поколения

Всички продукти на de Buyer са със страхотно качество, които всеки готвач – както любител, така и професионален – би искал да има в кухнята си. В Кулина ще намерите различни продуктови гами и различни серии, които ще ви служат добре и ще бъдат страхотен подарък за кулинарни фенове или младоженци. Изберете от:

Може също така да искате да използвате и украсите кухнята си с медни съдове за готвене, които са "кремът на крема" в каталога на de Buyer и са мечтата на всеки готвач.