De Buyer

De Buyer е френска традиция в готварството и сладкарството, която лесно можете да въведете в кухнята си. Сладко или солено? Оборудвайте се от de Buyer и ще решавате лесно.
312 items total
Тенджера INOCUIVRE 24 см, мед, de Buyer
912 лв
DB644724
Тиган за пържене MINERAL B ELEMENT PRO 24 cм, de Buyer DB568024
Ренде мандолина REVOLUTION MASTER, de Buyer
620 лв
DB201241
Мини тиган за пържене MINERAL B ELEMENT 12 см, de Buyer DB561212
Тиган за пържене LA LYONNAISE 32 cм, de Buyer
63 лв
DB502032
Уок CARBONE PLUS 36 cм, de Buyer
Уок CARBONE PLUS 36 cм, de Buyer
На склад (13 бр.)
153 лв
DB511435
Кухненски пинсети 30 см, de Buyer
39 лв
DB423830
Mineral B Element Steel Тиган за пържене ⌀ 28 см de Buyer DB561028
Ренде мандолина REVOLUTION, de Buyer
419 лв –13 %
363 лв
DB201201
Стоманен тиган CARBONE PLUS 28 cм, de Buyer
89 лв
DB511028
Up
More products

De Buyer - защото всяка рецепта крие тайна

Наследството и уменията, предавани от поколения

Създадена във Вал д'Ажол във Вогезите, компанията de Buyer е истински семеен бизнес „Произведено във Франция", фокусиран върху високо качество, наследство, френски традиции и умения, предавани от поколенията.

Историята на de Buyer започва през 1830 г. с производството на прибори за хранене в малка ковачница във Вал д'Ажол от метали, добивани в местния район. Компанията винаги е работила с професионалисти в кулинарията, за да разработи и произведе „истински" прибори, от които хората се нуждаят и използват, работещи с набор от материали (стомана, алуминий с покритие, неръждаема стомана, мед и др.), съответстващи на различните методи на готвене, които характеризират традиционната френска кухня.

От самото начало компанията e отворена за иновации, за да подобри качеството на своите домакински продукти, а знанията и опитът се предаваха от родител на дете. В резултат на това de Buyer притежава "ноу-хау", което заедно с отдадеността на традиционната френска кухня, модерните технологии и страстта към тяхната работа, правят марката и нейните продукти задължителни за много известни готвачи от цял свят, които знаят, че имат правилните средства за готвене и те са от решаващо значение за успеха на техните рецепти.

"Половината от работата на добрия готвач е да разполага с правилните продукти, подпомогнат от страстни занаятчии, които ни дават шанса да изведем рецептата на най-високо ниво" Мишел Рот

De Buyer – мисията и ценностите на легендарните съдове за готвене

Целта на De buyer през поколенията е била да проектира и произвежда прибори, които безусловно отговарят на нуждите, както на професионалните, така и на любителите готвачи. Компанията De Buyer има дълбоко уважение към своето семейно и местно наследство, както и към френската кулинарна традиция. В продължение на почти 200 години автентичността, страстта към вкусната и питателна кухня и ангажираността са били основните ценности на техния бизнес.

De Buyer е удостоена с " Компания за живо наследство " признание от френската държава, но компанията не само следва традиционните методи на производство, но също така се грижи за отговорна и информирана консумация. Продуктите са направени да издържат, компанията закриля красивата област Вогези, където осъществява своята дейност и е първият бизнес в кулинарния сектор във Франция, който получи "образцово ниво на КСО ангажираност" етикет от AFNOR(Френската асоциация за стандартизация) за положените грижи за благополучието на своите служители. Положителното въздействие върху обществото и околната среда и приносът към икономическото развитие на региона са в основата на подхода на de Buyer към бизнеса

Мишел Рот, който е посланик на компанията, обяснява:„De Buyer олицетворява всички ценности, на които държа: вярност, простота, уважение, работа, майсторство и ангажираност към местния регион. Тези ценности също демонстрират високи постижения без гордост. Това са рядко срещани качества и те правят възможно компанията да се откроява."

Продуктите на De Buyer – за вашата кухня, за години напред, за поколения

Всички продукти на de Buyer са със страхотно качество, които всеки готвач – както любител, така и професионален – би искал да има в кухнята си. В Кулина ще намерите различни продуктови гами и различни серии, които ще ви служат добре и ще бъдат страхотен подарък за кулинарни фенове или младоженци. Изберете от:

Може също така да искате да използвате и украсите кухнята си с медни съдове за готвене, които са "кремът на крема" в каталога на de Buyer и са мечтата на всеки готвач.