Bloomingville

93 items total
Up
More products

Bloomingville Мини - дизайн за вашите деца и вашето семейство

Bloomingville марката е създадена през 2000 г. от любов и увлечение по скандинавския стил и начин на живот. През 2014 г. компанията става част от Regent Holding и сега е мултибранд къща, като Bloomingville Mini е една от марките, отразяваща скандинавския подход към интериорния дизайн на дома и фокусирана върху детската стая. Първоначално Bloomingville MINI беше само колекция, добавена към каталога на Bloomingville през 2015 г., но тя се разрасна и днес е отделна марка.

Въведете скандинавския стил в живота на децата си с Bloomingville Mini

Bloomingville MINI представя каталог с продукти за най-малките и за семействата, проектирани в семпъл, топъл скандинавски стил, който ще се впише във всеки дом. Продуктовата гама на марката включва разнообразни мебели, текстил, стоки за съхранение, декор и детски съдове. Гамата е проектирана така, че да бъде едновременно функционална и стилна, с акцент върху естествените материали, меките цветове и закачливия дизайн. Някои от най-популярните продукти в гамата включват дървени играчки, палатки за игра и комплекти за спане.

Bloomingville Мини мисия и визия

При проектирането и производството на аксесоари за детски стаи компанията изхожда от факта, че детската стая трябва да стимулира играта и творчеството, но същевременно да бъде безопасно и уютно място за почивка и спокойствие. Според мисията на компанията детската стая трябва да бъде не само удобна за децата, но и стилна и да съответства на стила на целия дом, мястото, където децата и родителите искат да прекарват времето си, да разговарят, да играят и да си почиват.

Декорирайте стаята на детето си със стил

Bloomingville Марката Mini се корени в скандинавската естетика, но предлаганите от нея продукти ще направят всяка стая уютна и приветлива. Ярките топли цветове и удобните за употреба материали ще ви помогнат да създадете уютен кът за децата. Можете също така да придадете повече топлина на стаята с килими с различни текстури, форми и размери. Мекият текстил, веселите цветове, смесените и съчетани текстури, приятелски шарки, игривите илюстрации и цветове карат децата да прекарват времето си в стаята си с нетърпение.