Кухненски роботи

47 items total
Настолен миксер ARTISAN 175, матово розов, KitchenAid KA5KSM175PSEDR
Настолен миксер ARTISAN 175, червен металик, KitchenAid KA5KSM175PSECA
Настолен миксер ASSISTENT ORIGINAL AKM6230, антрацит, Ankarsrum ANKRSAKM6230A
Настолен миксер ARTISAN 5KSM175PSEHY, мед, KitchenAid KA5KSM175PSEHY
Настолен миксер ASSISTENT ORIGINAL AKM6230, червен, Ankarsrum ANKRSAKM6230CE
Настолен миксер ARTISAN 6,9л, кралско червено, KitchenAid KA5KSM7580XEER
Настолен миксер PROFESSIONAL 6,9л, бял, KitchenAid
2 490 лв –5 %
KA5KSM7990XEWH
Кухненски робот ARTISAN 5KSM180 4.7 л, цвете, KitchenAid
New
KA5KSM180LEELB
Настолен миксер ARTISAN 6,9л, сребристо сиво, KitchenAid KA5KSM7580XEMS
Настолен миксер PROFESSIONAL 6,9 л, сребърен, KitchenAid KA5KSM7990XESL
Настолен миксер HEAVY DUTY 6,9л, бял, KitchenAid
2 090 лв –13 %
1 818 лв
KA5KSM7591XEWH
Настолен миксер ARTISAN 5KSM175PSEMA матча, KitchenAid KA5KSM175PSEMA
Настолен миксер ARTISAN 175, жълт, KitchenAid
1 690 лв –12 %
1 487 лв
KA5KSM175PSEMY
Up
More products

Настолни миксери – смесете вашите рецепти без бъркотия и стрес

Каква е функцията на настолния миксер?

Настолният миксер е мощен електрически уред за смесване, разбиване или месене на различни ястия. Обичайните храни, които могат да се обработват в миксер, включват домашно тесто за кексове, тесто за пица или макарони, кайма и кюфтета, глазури, сосове, хляб и бисквитки. Когато се използва заедно с други аксесоари за настолни миксерикато куки за тесто и плоски бъркалки, обработката на храната се улеснява.

Как да си избера най-добрия настолен миксер?

Изборът на настолен миксер може да е предизвикателство, затова всеки от нашите продукти в Kulina има описание, което да помогне на бъдещите клиенти да бъдат максимално информирани. На пазара има голямо разнообразие от модели и марки в различни ценови рамки.

Как можете да изберете най-добрия настолен миксер за вашите нужди? Решете какъв е вашият бюджет първо и след това, решете какво искате от него и колко често ще го използвате. Ако прецените, че не се нуждаете от такъв усъвършенстван уред, можете да изберете настолен миксер, ръчен пасатор или ръчен миксер. Трето, проверете функциите и техническите характеристики на първокласните настолни миксери от нашата оферта.

Изберете своя миксер сега! Висококачествените настолни миксери, които имаме са изключително здрави и могат да изпълнят много от любимите ви рецепти.

Кулина продава настолни миксери, изработени от издръжливи, висококачествени материали, включително метал, неръждаема стомана и алуминий. Най-добрите настолни миксери в тази колекция идват от реномирани производители, като KitchenAid, Eta, Smeg, Ankasrum и Tefal.

Защо трябва да включа настолния си миксер на ниска мощност, когато го включвам за първи път?

Никога не се препоръчва да стартирате настолния си миксер на високи обороти, независимо от марката или модела, който изберете. Вместо това използвайте най-ниската степен. Този препоръка се доказва по редица причини. Първо, по-малко вероятно е да направите бъркотия, когато разбърквате тестото. Второ, ще удължите живота на вашия уред.

Как мога да предотвратя прегряване на уреда?

Много настолни миксери на пазара днес се предлагат с функция за автоматично изключване, която предпазва уреда от прегряване. Ако попаднете на миксер без тази функция, има няколко неща, които можете да направите, за да избегнете този проблем. Винаги следвайте инструкциите за експлоатация и изключвайте устройството според указанията. Също така извършвайте редовно рутинна поддръжка на уреда.

В Кулина ще намерите много полезна информация и различни аксесоари за настолни миксери и кухненски роботи.