Четки за тоалетна чиния

80 items total
Поставка за тоалетна четка, платина, Brabantia BRAB477324
Поставка за тоалетна четка, черна, Brabantia BRAB483349
Up
More products

Четки за тоалетна - удобно почистване на тоалетната, което я прави и по-красива

Не се страхувайте от четката за тоалетна!

Четката за тоалетна е инструмент за почистване, създаден специално за отстраняване на петна и замърсявания от вътрешността на тоалетната чиния. Обикновено тя има дълга дръжка и глава с четина, която се използва за почистване на тоалетната чиния.

Ако се стряскате от мисълта да купите четка за тоалетна за красивата си дизайнерска баня, имаме решение за вас. Четките за тоалетна, които се предлагат в Kulina, са не само ефикасни, когато става въпрос за почистване на тоалетната, но и стилни и приятни за гледане! Предлагаме четки за тоалетна от признати производители като Brabantia, Blomus, и Joseph Joseph, като някои от тях са част от по-голяма колекция от аксесоари за баня. Можете също така да разгледате предлаганата от нас четка за тоалетнаJoseph Joseph Flex, която е отличена с награда за дизайн на GIA!

Кой е най-добрият материал за четка за тоалетна?

За направата на четки за тоалетна се използват много материали, включително метал, силикон и пластмаса. Идеалният материал трябва да се избере в зависимост от вашите изисквания, защото всеки материал има своите плюсове и минуси.

По-долу са изброени някои от най-типичните материали, използвани за направата на четки за тоалетна:

  • Пластмаса: Четките за тоалетна, изработени от пластмаса, са леки, достъпни и лесни за почистване. Освен това те се предлагат в различни цветове и дизайни, за да подхождат на разнообразния интериор на банята.
  • Метал: Емайлираните метални четки за тоалетна са здрави и дълготрайни. Освен това те могат да придадат малко елегантност на банята и са лесни за почистване. Въпреки това металът може да ръждяса и да надраска тоалетната чиния, ако четката за тоалетна се използва без внимание.
  • Неръждаема стомана: Четките за тоалетна, изработени от неръждаема стомана, са здрави, устойчиви на ръжда и лесни за поддръжка. Освен това те имат елегантен, модерен външен вид, който може да се съчетае с различни декорации на банята, и са хигиенични. Те обаче могат да струват повече от металните или пластмасовите четки.

Важно ли е да почиствам четките за тоалетна?

Абсолютно необходимо е редовно да почиствате четката за тоалетна, за да поддържате чистотата ѝ и да предотвратите развитието на бактерии и микроби.

Следният начин за почистване на четката за тоалетна:

  • Носете гумени ръкавици, за да предпазите ръцете си от микроби и бактерии.
  • След като извадите четката от тоалетната чиния, разклатете я, за да се отървете от излишната вода.
  • Добавете дезинфекциращ почистващ препарат или белина в кофа с гореща вода или мивка с гореща вода.
  • Четката за тоалетна трябва да бъде потопена във водата за поне 15 минути.
  • За да премахнете последните остатъци от мръсотия или петна, почистете четката с нова четка или гъба.
  • Разклатете четката, за да се отървете от излишната вода, след като я изплакнете с чиста вода.
  • Оставете четката да изсъхне напълно, преди да я върнете в държача.

Предлагаме също така стойки за тоалетна хартия и държачи за тоалетна хартия за оптимален комфорт при ползване на тоалетната.