Staub

Staub са легендарни, традиционни френски тигани, чугунени тенджери и съдове, грил тигани и уок. Тяхното качество и уникален стил са известни по цял свят. Съдове за поколения!
114 items total
Тенджера 30 см, графитено сива, Staub
691 лв
ST1103018
Тенджера 26 см, черна, чугунена, Staub
659 лв
ST1102625
Тенджера 30 см, тъмно синя, чугунена, Staub ST1103091
Тенджера 26 см, кръгла, босилек, чугун, Staub ST1102685
Форма за пай 13 cм, червена, керамика, Staub ST405111630
Тенджера 26 см, графитено сива, чугун, Staub ST1102618
Up
More products

Staub - необходимост за всяка кухня

Компания Staub е специализирана в производството на емайлирани чугунени тенджери и съдове за готвене. Основана от Франсис Стауб през 1974 г., в момента е собственост на Zwilling J. A. Henckels – немска компания, която също притежава Zwilling, Ballarini, Miyagi, Demeyere и Henckels Int.

Домът е там, където е чугунената тенджера на Staub.

Марката Staub произхожда от Мервил, Франция и там възникват нейните висококачествени чугунени тенджери и холандски (или по-скоро френски) пещи, съчетаващи традиционната изработка с най-съвременните технологии.

Идеята на марката Staub е да предложи тенджери и съдове за печене, които да издържат с години и да позволят на хората да споделят любовта и страстта си към готвенето. И точно това предлага всеки продукт на Staub със своето надеждно качество и красив, блестящ външен вид.

Защо продуктите на Staub си заслужават цената?

  • Тенджерите на Staub са много тежки, а тежкият чугун има по-добра топлинна маса от всеки друг материал. В резултат на това съдовете за готвене и гювечите Duch задържат топлината по-дълго и са идеални за сервиране на храна на трапезата.
  • Съдовете за готвене са не само тежки, но и плътни, което прави продуктите на Staub силно издръжливи и устойчиви на счупване.
  • Staub е привел процеса на емайлиране на продуктите си до съвършенство и множеството емайлирани слоеве допринасят за устойчивостта срещу настъргване и надраскване. Здравият емайл също така осигурява незалепваща повърхност на гювечите, което ги прави лесни за почистване.
  • Капак като никой друг - специално оформеният капак на чугунената тенджера Staub има отлични качества за задържане на изпаренията, благодарение на своята система за самоабсорбиране, която осигурява непрекъснат ефект на равномерна циркулация върху цялото съдържанието в съда. Така месото няма да изсъхне, зеленчуците ще останат крехки и всяка съставка ще запази пълния си вкус.
  • Вътрешността на всички тенджери Staub е емайлирана с висококачествено черно матово покритие с идеални качества за запържване, печене и карамелизиране на храна.
  • Чугунът запазва хранителната стойност и пълния аромат на всяка съставка.
  • Тенджерите Staub и други съдове за печене са направени, така че да издържат поколения, затова няма нужда да ги подменяте след няколко години, благодарение на което спестявате пари и се грижите за околната среда.
  • Съдовете за готвене Staub се предлагат в широка гама от цветове, които им придават вид на селска къща и изглеждат добре на всяка маса за хранене.

Като цяло изглеждат толкова добре, колкото и докато готвят! Нищо чудно, че професионалните готвачи и любителите на кухнята по целия свят обожават тази марка. Продуктите на Staub могат да бъдат забелязани в най-добрите кулинарни предавания и в кухните на най-добрите ресторанти и готвачи.