286 items total
Самополивна саксия за цветя HERB GARDEN GOURMET, WMF WM0641316040
Хладилна кутия POP 12 l, син, Polarbox
117,60 лв –53 %
55 лв
PLBXPLB12CRPOP
Лейка LIMBO 1л, антрацит, Blomus
92 лв
BM65408
Газова скара AMBRI 480 G BLACK EVO, Outdoorchef
1 090 лв –16 %
911 лв
ODCH1812866
Огнище FIRESPOT 90 см, стомана, Eva Solo
1 935 лв
ES571145
Огнище TRIPLE 90 см, Höfats
Огнище TRIPLE 90 см, Höfats
На склад (3 бр.)
390 лв
HO050102
Въртящ шиш ROTISSERIE PREMIUM G4/G6, Rösle
342 лв
ROS25436
Огнище FIRECYLINDER, Eva Solo
987 лв –44 %
Огнище FIRECYLINDER, Eva Solo
На склад (5 бр.)
545 лв
ES571142
Скара на дървени въглища CONE, Höfats
1 569 лв
HO010101
Газова скара MINICHEF 420 G, Outdoorchef
651 лв
ODCH1812805
Огнище FIRECONE 63 см, стомана, Eva Solo
909 лв
ES571094
Външна камина с грил Remundi Неро S
2 324 лв –5 %
2 193 лв
RMDI800705
Up
More products

Градина, тераса, балкон - да излезем навън!

Градината, но също и балконът и терасата са част от Вашия дом. Прекарвате там много време, особено на пролет и през лятото и затова е важно как изглеждат, защото става въпрос за подреждане на Вашето пространство.В Кулина предлагаме много аксесоари и декорации, които ще Ви помогнат да организирате външното пространство, така че да отговаря на Вашите нужди и да е в тон със стила на Вашия дом.

Лампи за Вашата гградина

За да можете да се възползвате максимално от Вашето външно пространство, независимо дали е тераса или балкон, определено се нуждаете от външно осветление. В зависимост от вида на градината или размера на балкона можете да избирате между класически лампи, соларни лампи или градински фенери и факли. Не забравяйте и свещи, които са идеалното решение за балкона или външната маса.

Да излезем навън!

  1. Да направим барбекю!

Готвенето на открито е забавно, затова в Кулина ще намерите много различни скари, модерни огнища и съдове за различни техники на готвене. Благодарение на допълнителните аксесоари нашите модерни огнища могат да се трансформират в скари много бързо, така че можете да се насладите на романтиката на открития огън и да приготвите вкусни ястия, които вървят с чашата Ви вино или бира.

Предлагаме също така богат избор от прибори и аксесоари за грил, които ще направят барбекюто лесно и за начинаещи. Ако не знаете каква скара да изберете, прочетете нашето ръководство за пазаруване на барбекю. Поканете приятели, пригответе храна за скара, седнете на масата на терасата или около огнището и прекарайте време в готвене, разговори и смях заедно .

  1. Искате ли пикник?

В градината или парка. Да си направите пикник винаги е добра идея, а с нашата селекция от аксесоари за пикник и прибори ще можете да се подготвите перфектно за ден навън и да се отпуснете на открито по стилен начин. Пластмасови чаши и чинии, кошници за пикник, бутилки за вода, хладилни чанти, кутии за обяд, които да се пълнят с Вашите любими и здравословни закуски и мезета – имаме всичко необходимо за да превърнете деня си на тревата в перфектната почивка.

  1. Роден сте градинар или сте любител на природата?

Ако искате да се чувствате в градината или на балкона релаксирани, трябва да полагате грижи за растенията. Градинарството и отглеждането на цветя са прекрасен начин да се справите със стреса, така че си купете градински инструменти, саксии и лейка и накарайте градината или балкона да се раззеленят всяка пролет и лято!

Как да украсите градинта?

Както споменахме, градината е неразделна част от Вашия дом, както и малка тераса или балкон. С модерни градински декорации, които са и практични, можете да украсите градината в минималистичен, рустикален или скандинавски стил. Какви градински декорации заслужават внимание и ще ги намерите в Кулина:

- хранилки за птици (те не само изглеждат добре, но са и полезни за природата!)

- дъждомери и ветропоказатели,

- градински и соларни лампи

- саксии и лейки

- стилни огнища

- градински мебели и текстил (те са от голямо значение!)

Грижете се за растенията си, цветята и птиците, засадете си билки и се наслаждавайте на градината толкова, колкото и на дома си.