288 items total
Камина Globe Eva Solo
779 лв –14 %
Камина Globe Eva Solo
На склад (2 бр.)
668 лв
ES571099
Пожарна ОГЪН CUBE Eva Solo
1 090 лв –6 %
Пожарна ОГЪН CUBE Eva Solo
На склад (>5 бр.)
1 023 лв
ES571144
Газова скара VIDERO G6-S VARIO+ Rösle
2 690 лв
ROS25532
Скара на дървени въглища CONE Höfats
1 569 лв
HO010101
Охлаждаща чанта PICNIC Nicolas Vahé 40 cm бяла
New
NV105720100
Кутия за охлаждане CLASSIC Polarbox 20 л старо розово PLBXPLB20NCLASS
Комплект на саксии ASHES Hübsch 2 бр розово HU671501
Кутия за охлаждане CLASSIC Polarbox 20 l светлина син
New
PLBXPLB20CCLASS
Кутия за охлаждане POP Polarbox 12 л лилаво PLBXPLB12MAPOP
Кутия за охлаждане POP Polarbox 20 л лилаво PLBXPB20V
Fire яма FLAMES Philippi 40 см черен
New
290 лв
PHP203009
Fire яма Покрийте FLAMES Philippi 58 см черен
New
PHP203011
Бамбукови шишчета Nicolas Vahé 9 см, 160 бр
New
22,80 лв
NV107670012
Барбекю стойка Outdoorchef
130,40 лв
ODCH1821258
Висящи птица хранилка Eva Solo
New
101 лв
ES571016
Up
More products

Градина, тераса, балкон - да излезем навън!

Градината, но също и балконът и терасата са част от Вашия дом. Прекарвате там много време, особено на пролет и през лятото и затова е важно как изглеждат, защото става въпрос за подреждане на Вашето пространство.В Кулина предлагаме много аксесоари и декорации, които ще Ви помогнат да организирате външното пространство, така че да отговаря на Вашите нужди и да е в тон със стила на Вашия дом.

Лампи за Вашата гградина

За да можете да се възползвате максимално от Вашето външно пространство, независимо дали е тераса или балкон, определено се нуждаете от външно осветление. В зависимост от вида на градината или размера на балкона можете да избирате между класически лампи, соларни лампи или градински фенери и факли. Не забравяйте и свещи, които са идеалното решение за балкона или външната маса.

Да излезем навън!

  1. Да направим барбекю!

Готвенето на открито е забавно, затова в Кулина ще намерите много различни скари, модерни огнища и съдове за различни техники на готвене. Благодарение на допълнителните аксесоари нашите модерни огнища могат да се трансформират в скари много бързо, така че можете да се насладите на романтиката на открития огън и да приготвите вкусни ястия, които вървят с чашата Ви вино или бира.

Предлагаме също така богат избор от прибори и аксесоари за грил, които ще направят барбекюто лесно и за начинаещи. Ако не знаете каква скара да изберете, прочетете нашето ръководство за пазаруване на барбекю. Поканете приятели, пригответе храна за скара, седнете на масата на терасата или около огнището и прекарайте време в готвене, разговори и смях заедно .

  1. Искате ли пикник?

В градината или парка. Да си направите пикник винаги е добра идея, а с нашата селекция от аксесоари за пикник и прибори ще можете да се подготвите перфектно за ден навън и да се отпуснете на открито по стилен начин. Пластмасови чаши и чинии, кошници за пикник, бутилки за вода, хладилни чанти, кутии за обяд, които да се пълнят с Вашите любими и здравословни закуски и мезета – имаме всичко необходимо за да превърнете деня си на тревата в перфектната почивка.

  1. Роден сте градинар или сте любител на природата?

Ако искате да се чувствате в градината или на балкона релаксирани, трябва да полагате грижи за растенията. Градинарството и отглеждането на цветя са прекрасен начин да се справите със стреса, така че си купете градински инструменти, саксии и лейка и накарайте градината или балкона да се раззеленят всяка пролет и лято!

Как да украсите градинта?

Както споменахме, градината е неразделна част от Вашия дом, както и малка тераса или балкон. С модерни градински декорации, които са и практични, можете да украсите градината в минималистичен, рустикален или скандинавски стил. Какви градински декорации заслужават внимание и ще ги намерите в Кулина:

- хранилки за птици (те не само изглеждат добре, но са и полезни за природата!)

- дъждомери и ветропоказатели,

- градински и соларни лампи

- саксии и лейки

- стилни огнища

- градински мебели и текстил (те са от голямо значение!)

Грижете се за растенията си, цветята и птиците, засадете си билки и се наслаждавайте на градината толкова, колкото и на дома си.