737 items total
Лейка LIMBO 1л, антрацит, Blomus
92 лв
BM65408
Чаша за кафе NERO 200 мл, двустенна, Blomus
Sticker
44 лв
BM63653
Чистачка за баня Modo, черна, Blomus
90 лв
BM68845
Кошче за баня SONO 5л, сиво, Blomus
151 лв
BM69168
Чистачка за баня VIPO, тъмно сива, Blomus BM68982
Рафт за душ NEXIO 25 см, бял, Blomus
240 лв
BM66332
Стълба за хавлии FERA 165 см, черна, Blomus
298 лв
BM69078
Торба за пране FRISCO 65л, сива, Blomus
143 лв
BM65386
Десертна чиния PILAR 20 см, сива, Blomus
20 лв
BM63715
Торба за пране FRISCO, 65л, сребристосива, Blomus BM65387
Up
More products

Blomus – немска традиция с изключително качество

История на марката Blomus

Blomus е семейна фирма основана през 1961 г. в Германия, която се управлява от четвъртото поколение на семейството. Blomus внедрява немската традиция на изключително качество и висококвалифицирана изработка и е водещ доставчик на неръждаема стомана, елегантни съвременни продукти и аксесоари за всяка стая и на открито. Изработени са изключително качествено и могат да издържат поколения наред.

Blomus – мисия и убеждения на компанията

Blomus се стреми да предостави на клиентите си разумен, минималистичен и функционален дизайн за съвременния дом. Фокусира се върху страхотни, висококачествени материали, обикновени форми и страстен подход към дизайна на дома. Представата на Blomus също е много устойчива – „Купете веднъж. Любов завинаги. Това може да се постигне с вечен дизайн и качествени материали. Дизайнерите на компанията също вярват, че домът е място за благополучие и уединение от външния свят и че дизайнът на дома ще играе все по-голяма роля в ежедневието и това е движещата сила, с която те правят и проектират нови продукти.

Продукти и дизайн

Blomus предлага продукти за всяка стая и всяко пространство – кухня, трапезария, антре, всекидневна, спалня, градина, тераса и баня. Техните продукти се характеризират с меки цветове (бяло, природни и небесни цветове), изработени са от стъкло или стомана и са удоволствие за всеки почитател на елегантната и модерна непринуденост.

Продуктите Blomus могат да се разгърнат в минималистичен и скандинавски интериор. Идеално пасват на пространства, аранжирани в Japandi стил, който съчетава скандинавския дизайн с японската естетика и ще бъдат чудесни за почитателите на модерния, функционален интериор, комбиниран с изчистените и семпли линии.

Почти всяка година продуктите от каталога на Blomus получават най-значителните награди за дизайн – Награда за дизайн Германия (за Abento, Серия продукти Stella, Stay и Ro), награда reddot (за комплект камина Ashi, Ani лампа), награда за продуктов дизайн, iconinc award (за закачалки на стена Curl, преносимо LED осветително тяло) и много повече .

От каталога на Blomus клиентите на Кулина обикновено избират: