845 items total
Стойка за цветя KENA 80 см, бежова, Blomus
453 лв
BM66019
Чистачка за баня LAVEA, Blomus
80 лв –13 %
69 лв
BM68846
Гумена чистачка за под LAVEA, Blomus
247 лв
BM68990
Подова чистачка MODO, черна, Blomus
205 лв
BM69258
Up
More products

Blomus – немска традиция с изключително качество

История на марката Blomus

Blomus е семейна фирма основана през 1961 г. в Германия, която се управлява от четвъртото поколение на семейството. Blomus внедрява немската традиция на изключително качество и висококвалифицирана изработка и е водещ доставчик на неръждаема стомана, елегантни съвременни продукти и аксесоари за всяка стая и на открито. Изработени са изключително качествено и могат да издържат поколения наред.

Blomus – мисия и убеждения на компанията

Blomus се стреми да предостави на клиентите си разумен, минималистичен и функционален дизайн за съвременния дом. Фокусира се върху страхотни, висококачествени материали, обикновени форми и страстен подход към дизайна на дома. Представата на Blomus също е много устойчива – „Купете веднъж. Любов завинаги. Това може да се постигне с вечен дизайн и качествени материали. Дизайнерите на компанията също вярват, че домът е място за благополучие и уединение от външния свят и че дизайнът на дома ще играе все по-голяма роля в ежедневието и това е движещата сила, с която те правят и проектират нови продукти.

Продукти и дизайн

Blomus предлага продукти за всяка стая и всяко пространство – кухня, трапезария, антре, всекидневна, спалня, градина, тераса и баня. Техните продукти се характеризират с меки цветове (бяло, природни и небесни цветове), изработени са от стъкло или стомана и са удоволствие за всеки почитател на елегантната и модерна непринуденост.

Продуктите Blomus могат да се разгърнат в минималистичен и скандинавски интериор. Идеално пасват на пространства, аранжирани в Japandi стил, който съчетава скандинавския дизайн с японската естетика и ще бъдат чудесни за почитателите на модерния, функционален интериор, комбиниран с изчистените и семпли линии.

Почти всяка година продуктите от каталога на Blomus получават най-значителните награди за дизайн – Награда за дизайн Германия (за Abento, Серия продукти Stella, Stay и Ro), награда reddot (за комплект камина Ashi, Ani лампа), награда за продуктов дизайн, iconinc award (за закачалки на стена Curl, преносимо LED осветително тяло) и много повече .

От каталога на Blomus клиентите на Кулина обикновено избират: