Etat Libre D'Orange

Etat Libre d’Orange е френска парфюмерия, която обича да шокира феновете си с аромати, които не са усещали досега, изненадващи композиции, както и оригинални имена и опаковки на продуктите, които отразяват ексцентричното им съдържание. Имате ли достатъчно смелост да опитате някоя от техните ароматизирани свещи?
7 items total
Ароматна свещ YOU OR SOMEONE LIKE YOU, Etat Libre d'Orange ELDYOU200B
Ароматна свещ REMARKABLE PEOPLE, Etat Libre d'Orange ELDRMK200B
Ароматна свещ HERMANN, Etat Libre d'Orange
98 лв
ELDHER200B
Ароматна свещ I AM TRASH, Etat Libre d'Orange
98 лв
ELDLFD200B

Etat Libre d'Orange - бунтарска френска парфюмерия, изпълнена с дизайн и непокорни идеи

Etat Libre d'Orange е уникална и иновативна френска парфюмерия, основана през 2006 г. от Етиен дьо Свард в Париж. Тази марка бързо стана популярна сред любителите на парфюми заради нетрадиционния си подход към създаването на аромати и смелите си маркетингови кампании.

Етиен дьо Свард, основателят на Etat Libre d'Orange, е вдъхновен от бунтарския дух на пънка и артистичната свобода на сюрреалистичното движение. Той иска да създаде марка, която да оспори традиционните представи за парфюм и да разшири границите на това, което се счита за приемливо в света на парфюмерията.

Свещите, които марката предлага и които се предлагат в Kulina, също са създадени с амбицията да се преодолее забраненото и да се нарушат правилата. Искате ли да разберете как ухае този вид ароматна свещ? Проверете ароматните свещи и променете атмосферата в интериора си.

Etat Libre d'Orange - марката, която няма аналог

Една от отличителните черти на марката Etat Libre d'Orange са нейните провокативни и често хумористични маркетингови кампании. Техните аромати и свещи имат провокативни имена като "Дебел електротехник", "Забележителни хора" и "Аз съм боклук" Този закачлив подход към брандинга е помогнал на марката да се открои на претъпкания пазар и ѝ е спечелил предани последователи от клиенти, които оценяват непочтителното и дръзко отношение.

В допълнение към иновативните си аромати Etat Libre d'Orange е известен и със забележителния си дизайн на флакона и необичайната си опаковка. Всяка бутилка и свещ са проектирани така, че да отразяват уникалната индивидуалност на аромата, който съдържат, а марката е спечелила няколко награди за дизайн за иновативните си опаковки.

Едно от нещата, които отличават Etat Libre d'Orange от другите марки парфюми, е ангажиментът за използване на висококачествени съставки. Те работят с някои от най-добрите парфюмеристи в бранша, за да създават уникални и дълготрайни аромати. Много от ароматите им не съдържат жестокост и са вегански, което ги прави популярен избор сред потребителите, които са наясно с въздействието на покупките им върху околната среда.

Etat Libre d'Orange и неговите свещи

Etaнестандартният подход на Libre d'Orange към създаването на аромати и ангажиментът за използване на висококачествени съставки доведоха до създаването на колекция от необичайни ароматни свещи. Изследвайте непознатите, вижте как ухаят, усетете новото настроение в интериора си или подарете свещта Etat Libre d'Orange на приятел, който обожава парфюми. Опаковката на свещта, както и дизайнът на стъкления контейнер ще направят подаръка ви много специален и запомнящ се.