Кухненски купи

39 items total
Кухненска купа COMPACT CUISINE 16 cм, WMF
157 лв –9 %
142 лв
WM792166380
Кухненска купа 1,6л, матова стомана, Brabantia BRAB363849
Купа за тесто 2,2л, черна, Eva Solo
59 лв –10 %
53 лв
ES530441
Кухненска купа COMPACT CUISINE 20 cм, WMF
177 лв
WM792206380
Кухненска купа COMPACT CUISINE 24 cм, WMF
188 лв
WM792246380
Кухненска купа PALSBY L, 5л, корал, Koziol KOZ7807704
Up
More products

Кухненски чаши - вашите многофункционални кухненски инструменти

За какво можете да използвате кухненските купи?

Кухненските чаши са задължителни за всяка кухня. Ще ги използвате много, независимо дали за смесване на съставки, мариноване на храна, съхраняване на остатъци или дори за сервиране на салата или друго ястие на масата.

От какви материали са изработени кухненските чаши?

  • Керамичните кухненски чаши изглеждат елегантно в кухнята в провинциален или рустикален стил. Благодарение на непреходната елегантност на стъклото те могат да се използват и като купи за сервиране и да се поставят направо на масата за хранене.
  • Купите за смесване от неръждаема стомана са достъпни, преносими, леки и неразрушими. За кулинарни задачи като разбиване купичките от неръждаема стомана са фантастични, когато не искате да се занимавате с тежка купа, която е трудна за вдигане.
  • Пластмасовите кухненски чаши са доста издръжливи и много устойчиви на износване, като по този начин са чудесни за използване в натоварената кухня. Много често те са подходящи и за използване в микровълнова фурна.

Защо готвачите използват купи от неръждаема стомана?

Важно е да се отбележи, че професионалните готвачи и пекари предпочитат да използват купи от неръждаема стомана. Неръждаемата стомана е еластичен материал, който не се чупи, не се лющи и не се драска лесно. Чашите от неръждаема стомана са също така леки и маневрени и могат да се използват и като двойни котли. Фактът, че неръждаемата стомана не влиза в реакция с киселинни храни, е друг важен фактор, който прави купичките от неръждаема стомана любими в кулинарията.

В Kulina ще намерите голям избор от кухненски купи, изработени от различни материали и произведени от известни производители, включително Koziol, WMF, Joseph Joseph и Brabantia. Някои от тях се предлагат в удобни комплекти с различни по големина чаши. Предлагаме и други кулинарни инструменти, като лъжици за смесване и шпатули, които могат да се използват заедно с купата. Ако използвате кухненската си купа, за да смесите тестото за бисквитки, ще ви трябват и няколко кухненски мерителни чаши или кухненска везна, за да сте сигурни, че добавяте точното количество съставки.