Чистачки за душ

26 items total
Чистачка за баня LAVEA, Blomus
80 лв –13 %
69 лв
BM68846
Гумена чистачка за под LAVEA, Blomus
247 лв
BM68990
Чистачка за баня, тъмно сива, Brabantia
49 лв
BRAB280160
Чистачка за баня, бяла, Brabantia
49 лв
BRAB280184
Чистачка за баня, черна, Eva Solo
51 лв
ES537765
Чистачка за баня Modo, черна, Blomus
80 лв –13 %
69 лв
BM68845
Чистачка за баня VIPO, кремава, Blomus
78 лв
BM69201
Чистачка за баня RENEW, светло бежова, Brabantia BRAB223303
Чистачка за душ VIPO, тъмно сива, Blomus
77 лв
BM68982
Up
More products

Чистачки за душ - ключът към блестящо чист душ

За какво се използват чистачките?

Чистачките са гладки, гъвкави остриета, обикновено изработени от гума, които са прикрепени към дръжки и се използват за влачене на вода по плоски повърхности, най-често за отстраняване на мръсна вода след почистване на прозорци или стъклени стени на душове.

Стъргалки от известни производители като Blomus, Brabantia и Eva Solo са налични на уебсайта Kulina в различни размери, форми, материали и размери. Например, чистачките, използвани за почистване на прозорци, често са изработени от гума или пластмаса и имат дълго, гъвкаво острие, но чистачките, използвани за фугиране, обикновено са изработени от силиций и имат късо, твърдо острие.

За какво друго мога да използвам чистачка за баня ?

Щипките са бърз и ефективен инструмент за почистване на стъкла и прозорци. Те ви помагат да се отървете от излишната вода след почистването, в резултат на което стъклото е без ивици и петна и блести като ново. Но те са нещо повече от ефективни средства за почистване на прозорци. Те улесняват и полирането на всички мокри повърхности в дома ви, включително подови плочки, огледала и душ кабини, до блестящ блясък. Чистачките са не само ефективно оборудване за почистване, но и много забавни за използване.

Ако се опитвате да си купите домашна чистачка, защо да не го направите? Тогава сте на правилното място. На Kulina, можете да се сдобиете с голямо разнообразие от чистачки, които са идеални за прозорци, бани, кухни и др.

Как да използвам чистачка?

Уплътнителите са приятни за използване и правят почистването на мокри повърхности лесно. След измиване на повърхността със сапунена вода или почистващ реагент, натиснете силно чистачката към горната част на повърхността, докато тя е все още мокра. Плъзнете чистачката надолу с дълги, равномерни и непрекъснати движения, за да съберете и отстраните цялата течност върху повърхността. Когато стигнете до дъното на повърхността, издърпайте течността и я прехвърлете в контейнер, който сте поставили отдолу, за да я задържите. Уверете се, че прозорецът е без ивици и петна, и ако е така, повторете процеса от 3 до 5 пъти.

Някои чистачки са уникални и използват други материали вместо гумени остриета, като например чистачки с подложки от микрофибър.

За други принадлежности за баня можете да разгледате нашата колекция от аксесоари за козметика, закачалки за кърпи, сапунерки и др.