Барбекю със Severin

 

grily Severin

По-горещо от газ, по-бързо от въглища

Оставете предубежденията на страна. Електрическите скари, ще задоволят всички, които не правят компромиси при печенето на скара:

→ загряват се от 0° чак до 500 °C за 10 минути
→ масивна скара
→ прецизно регулиране на температурата в 10 стъпки

Сочни пържоли с хрупкава коричка или парчета свинско месо изпечени на бавен огън - новата генерация скари от Severin са гаранция за отлични резултати.

 

eBBQ

eBBQ са екологични и чисти.

Печене на скара без дим, без проблем със съседите и без емисии на CO2, разбира се, ако използвате зелена енергия. Посетете дигиталният showroom Severin.

Бъдещето на барбекюто е в електричеството!

Severin Sevo

Смарт барбекю

За умният дом е необходимо и умно барбекю. Скарите от серията Severin "Smart" можете напълно да контролирате от приложение в мобилният си телефон. В приложението, можете да изберете желаният резултат, да контролирате температурата и благодарение на термометъра, можете да следите как се приготвя месото. Всичко това с чаша в ръка и отстрани.

steakové nože

Включете и печете - Severin SEVO

Отмина времето, в което електрическите скари бяха придружавани с иронична усмивка. Severin Sevo може да достигне и 500 °C за по-малко от 10 минути - благодарение на двойният нагревателен елемент и иновативната рефлекторна вложка за оптимално разделяне на топлината. За бързо и точно изпичане на пържолата е така наречената BoostZone, която можете да включите и самостоятелно. Висококачественият капак пък ви дава възможност за по бавно печене, например за приготвяне на любимите ребърца или парченца свинско. Двата термометъра за измерване на вътрешната температура на месото, OLED дисплея и интуитивният регулатор на температурата, няма да оставят нищо на случайността.

Вижте във видеото, как се пече на скара с най-модерните технологии оценени за дизайн.

 

maska na spaní

Компактен, но мощен - Severin SENOA

Серията Senoa предлага скари не заемащи много място, които са чудесни за градските феновете на скарата. На балкона има малко място, съседите често искат да не бъдат обезпокоявани а в някой жилищни блокове използването на скари на дървени въглища е забранено. Със скарите Senoa можете напълно да се насладите на скарата, както навън така и вътре.

 

17 items total
Електрическа скара PG 8107 SEVO GTS, 3000 W, Severin SEVEPG8107
Грил Teppan Yaki KG 2397, 2200 W, Severin
167 лв
SEVEKG2397
Електрическа скара KG 2394, 800 W, Severin
65 лв
SEVEKG2394
Раклет грил RG 2372, 1500 W, Severin
115,62 лв –10 %
104 лв
SEVERG2372
Електрическа скара PG 8541, 2000 W, Severin
327 лв
SEVEPG8541
Електрическа скара PG 8106 SEVO GT, 3000 W, Severin SEVEPG8106