Барбекю със Severin

grily Severin

По-горещо от газ, по-бързо от въглища

Оставете предубежденията на страна. Електрическите скари, ще задоволят всички, които не правят компромиси при печенето на скара:

→ загряват се от 0° чак до 500 °C за 10 минути
→ масивна скара
→ прецизно регулиране на температурата в 10 стъпки

Сочни пържоли с хрупкава коричка или парчета свинско месо изпечени на бавен огън - новата генерация скари от Severin са гаранция за отлични резултати.

 

eBBQ

eBBQ са екологични и чисти.

Печене на скара без дим, без проблем със съседите и без емисии на CO2, разбира се, ако използвате зелена енергия. Посетете дигиталният showroom Severin.

Бъдещето на барбекюто е в електричеството!

Severin Sevo

Смарт барбекю

За умният дом е необходимо и умно барбекю. Скарите от серията Severin "Smart" можете напълно да контролирате от приложение в мобилният си телефон. В приложението, можете да изберете желаният резултат, да контролирате температурата и благодарение на термометъра, можете да следите как се приготвя месото. Всичко това с чаша в ръка и отстрани.

steakové nože

Включете и печете - Severin SEVO

Отмина времето, в което електрическите скари бяха придружавани с иронична усмивка. Severin Sevo може да достигне и 500 °C за по-малко от 10 минути - благодарение на двойният нагревателен елемент и иновативната рефлекторна вложка за оптимално разделяне на топлината. За бързо и точно изпичане на пържолата е така наречената BoostZone, която можете да включите и самостоятелно. Висококачественият капак пък ви дава възможност за по бавно печене, например за приготвяне на любимите ребърца или парченца свинско. Двата термометъра за измерване на вътрешната температура на месото, OLED дисплея и интуитивният регулатор на температурата, няма да оставят нищо на случайността.

Вижте във видеото, как се пече на скара с най-модерните технологии оценени за дизайн.

 

maska na spaní

Компактен, но мощен - Severin SENOA

Серията Senoa предлага скари не заемащи много място, които са чудесни за градските феновете на скарата. На балкона има малко място, съседите често искат да не бъдат обезпокоявани а в някой жилищни блокове използването на скари на дървени въглища е забранено. Със скарите Senoa можете напълно да се насладите на скарата, както навън така и вътре.

 

15 items total
Електрическа скара PG 8114 SENOA DIGITAL BOOST Severin 3000 W SEVEPG8114
Електрическа скара PG 8104 SEVO G Severin 3000 W
659 лв –18 %
539,20 лв
SEVEPG8104
Електрическа скара PG 8561 Severin 2200 У
179 лв –12 %
157 лв
SEVEPG8561
Контактна скара KG 2392 Severin 1800 У
229 лв –8 %
211,60 лв
SEVEKG2392